• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    NEI
    NEI --- ---
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DRAGON: wow, já myslela, že sis to hodil do ai.😅
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ALONSY: vidíš to a zrovna tahle fotka je z doby, kdy ji bylo 52 :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DRAGON: sice vypadá na 35 ale jinak dobrý 😅
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Já to tušil, krása :)

JONY
    JONY --- ---
    Vypadá mnohem lépe, než jak vypadala.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Tak když už hejtit Pamelu, ta teda to obočí, to je naprosto příšerný a absolutně zabíjí celou vizáž, ofina je každopádně na druhém místě. Ale jestli si se sobě líbí, tak jí to samozřejmě přeju, jen se pozastavuju na příšerným vkusem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MORIARTY: jako ona naprosto v pohodě je, mně se líbí, jen bych rád viděl, jak by jí slušel v jejím věku ten účes, který nosila dřív, přijde mi, že moc :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Mně přijde naprosto v pohodě. Vypadá to, že odmítla kačera a sponku vzadu na hlavě.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Pořád nerozumím, proč přesně je škoda, že tato žena nesplňuje estetické nároky tohoto muže.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELLAS: však v pořádku, to s tím, co se líbí mně, nijak nesouvisí :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DRAGON: A co když se sobě takhle líbí?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jako já jí chápu, proč to dělá, ta si prošla peklem od jakýhokoliv chlapa, kterej jí někde spatřil, je mi to jasný, ale až takhle mi to přijde škoda, je to krásná ženská.
    RSZ
    RSZ --- ---
    kůlnička

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DRAGON: i podle mne je to hrozný... Ještě křivý, mno určitě nejsi zdaleka jedinej.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    DRAGON: Proč?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TAPINA: vím, že to tak má. I tak je to škoda.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DRAGON: Nejsi jediný, tuhle vizáž jí kritizuje skoro každý. A ona takhle krátká ofina je víceméně vzkazem "mám v piči co si o mém vzhledu myslíte"
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATISK0: asi budu jedinej, přijde mi, že jí ofina nesluší. A to já ofinky rád.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    URSA: každýmu jádru středověkýho města chybí zeleň by default. Na Starým/Novým městě taky žádnej park nebyl, jenom pár klášterních zahrad a hřbitovy. V podstatě všechna zeleň vznikla až s úpravami nábřeží nebo asanací.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam