• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SPIKE411: lol, to je dobrej flashback na reklamy na calgon a ten jejích devilni song:D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    SPIKE411: Za jak dlouhou dobu se tohle vytvoří?? a používal si nějaké přípravky na změkčení vody a odstranění vodního kamene??
    NEI
    NEI --- ---
    SPIKE411: ocet?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Před a po / po a před v jedné fotce.
    (Ta silná vrstva usazenin už je ze spáleného topného tělesa odstraněná.)

SAKICZ
    SAKICZ --- ---
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HERKULES: 69 vztycenych palcu
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Jako je to taková relativně malá blbost, ale mám z toho poměrně velkou radost. V malém pokoji se otevíraly dveře dovnitř a vešla se tím pádem pouze palanda. Takže jsme to vybourali, udělali zašupovačky do kapsy a teď tam mají hosti plnohodnotnou postel.
    Tak snad se to na tý sezoně nějak projeví...

RSZ
    RSZ --- ---
    ZUZKAOU: klika, že to nenatřel hubrolkama jako ta španělská důchodkyně
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SCHWAB: pokud si predsetavujes sebe jako lestice, tak asi 10 000 a zbytek by ses nudil, ale za svoje. Pokud restauratorske, tak to jsou reserse, analyzy, shani materialu testovani a znova a znova.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hele, nepřesuneme se do [PŘED A PO - debata a komentáře] ?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: no, to jsem myslel. :D
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SEJDA: a kolik asi stojí tři roky leštění? :]]
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SCHWAB: 3 roky prace a vylesteni, konecna cena pro muzeum
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    a kolik za to dostal?
    ty články jsou strašně tl;dr
    nekde jsme zahledl 4 500 000, ale nepochopil jsem jestli to byla nákupka nebo včetně oprav a vyleštění.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ZUZKAOU: no dle článku co jsem našla pan koupil barák po Němcích (kteří madonu vlastnili) vztahovaly se na to Benešovi dekrety, ale tou koupí se vše zrušilo.....takže madonu mohl poslat dál. Zmínka o starožitníkovi tam nebyla jen o smlouvě přímo s vlastníkem.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUSINDA: netuším, předpokládám, že pomohl za provizi zprostředkovat prodej. Což celkem chápu u člověka, který evidetně netušil co teda v baráku po babičce (básnická licence, nevím kdo je nálezce) něco našel a šel se zeptat na fb.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUSINDA: tipoval bych ze to byl nekdo kdo majitele utvrdil v zameru to ty galerii ukazat, mozna mu dopomohl k tomu aby se s nim vubec nekdo bavil. Z vlastni zkusenosti vim, ze muzea a podobny instituce na nejaky pokusy o kontakt vubec nereagujou, lidi ktery tam delaj to "nemaj v popisu prace". Jsou to vetsinou spatne placeny zamestnanci ktery nemaj zajem na tom nekomu svoji expertizou pomahat kdyz z toho sami nic nemaj. Ono je to i castecne pochopitelny: z tisice takovejch nalezu je mozna zajimavej jeden, vetsinou ani to ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam