• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    MULTICAT: mumínci byli nahrazení nebo nahradili?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MULTICAT: ten paty v prvni rade je ten ktery hledam! Nema ho nekdo?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Utírala jsem prach a přeskládala hrnky.

ILTU
    ILTU --- ---
    BONEMINA: Dost dlouho mi trvalo, než jsem na to šla správným směrem 🤣
    Brala jsem jako začátek tebe.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    ARGANNAH: chemlonová gumička. Když se syntetické vlasy uvaří na natáčkách v horké vodě, zafixují se na nich lokny natrvalo. Čímž mám vyřešené všechny bály do budoucna a nebudu muset řešit, že na mých živých vlasech ty kudrlinky nikdy správně nedrží a plihnou.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BONEMINA: Promiň, na co se to dívám? To jsou tvoje ostřihané vlasy, nebo taková ta gumička s chemlonem?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Utilitka, co z načančaného renderu vytvoří realitu:
    AntiRender - See Through The Architectural BS
    https://antirender.com/
    ULO
    ULO --- ---
    BONEMINA: uz ted se tesim! empirovou modu miluju!
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    ULO: to až za 3 týdny :)
    ULO
    ULO --- ---
    BONEMINA: jeste ukaz v plne plesove parade!
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Vyrobila jsem si instantní účes na empírové bály.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STU: miluju pasivne agrewivni vzkazy
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Ja jednou blbě vytřel podlahu na chodbě, dostal pojeb od ježibaby, ježibaba mě vyškrtla z rozpisu úklidu a už 3 roky se nikdo neozval. Pro mě win, doporučuji všem.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: A aby nevznikla mýlka, mám dům a sníh z chodníku uklízím. Stejně jako většina mých sousedů.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MAR_TINA: Neasi, vzhledem k tomu, že nikdy do práce nespěchám, neb do práce spěchají jen neschopní, vždy si tu minutu najdu a sníh odklízím jen protože mě to i baví. Nejsem tupá nula, jsem lepší.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Mno, tak za úklid chodníku je v první řadě zodpovědný majitel, tedy v drtivé většině případů město. Že si to lidi uklízej před vlastním barákem, je jejich dobrá vůle, ochota, snaha usnadnit sobě a druhým život, a ne, že kdo to nedělá, je líná mrdka.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: sníh je dobrý odházet, aspoň cestičku ven a schody, dřív, než se to ušlape, přimrzne a kurevsky klouže. Takže kdo jde a vidí sníh a má sílu a chvíli času, mohl by to udělat.

Lidi jsou líný mrdky.

Domovník je zapšklej kousavej dědek.

A tahkle si tu žijem.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    STU: Už jen za to, že je to napsaný jak v 68. bych ho poslal bolševika do prdele. Má se zvednout a ten "náš chodník" náležitě po bolševicku uklidit, píčus.
    ACKO
    ACKO --- ---
    MEANKITTY11: taky mi přijde, že o sobotách tam ještě mají Akce Z a radostně naklusají s hráběma a lopatama
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    STU: podobný výlevy
    míval náš totalitní důvěrník. nejlepší byl obří kus papíru nabádající k “odhalení kreatury co počmárala zeď”
    ACKO
    ACKO --- ---
    STU: Mně teda přijde divný, že nemáte vyjasněný, za kým jde úklid sněhu, my tady třeba víme, že dorazí chlápek, kterej je placenej za sekání trávy a uklid sněhu...jakože to maj dělat všichni jako dobrovolnou brigádu, vážně ?
    STU
    STU --- ---
    ILTU: s tím úplně souhlasím. Když jsem první kdo jde z domu tak to rád odklidím než se to ušlape. Jeho výkřik se objevil přesně jeden den po sněhový nadílce po tý co to jednou uklidil což donutilo kroutit nad tím hlavou i mě. Nicméně forma protestu je podle mě nevhodná. Každopádně povinnosti domovníka jsem si následně hledal a fixa nemá pravdu 😁
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam