• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    FRENNET: bohuzel se prvni rada na pred a po nezhoduje, a to ani kdyz bysme uvazovali, ze na jednom je hrnecek paty zleva a na druhem zrpava ;)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MULTICAT: ten paty v prvni rade je ten ktery hledam! Nema ho nekdo?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Utírala jsem prach a přeskládala hrnky.

ILTU
    ILTU --- ---
    BONEMINA: Dost dlouho mi trvalo, než jsem na to šla správným směrem 🤣
    Brala jsem jako začátek tebe.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    ARGANNAH: chemlonová gumička. Když se syntetické vlasy uvaří na natáčkách v horké vodě, zafixují se na nich lokny natrvalo. Čímž mám vyřešené všechny bály do budoucna a nebudu muset řešit, že na mých živých vlasech ty kudrlinky nikdy správně nedrží a plihnou.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BONEMINA: Promiň, na co se to dívám? To jsou tvoje ostřihané vlasy, nebo taková ta gumička s chemlonem?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Utilitka, co z načančaného renderu vytvoří realitu:
    AntiRender - See Through The Architectural BS
    https://antirender.com/
    ULO
    ULO --- ---
    BONEMINA: uz ted se tesim! empirovou modu miluju!
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    ULO: to až za 3 týdny :)
    ULO
    ULO --- ---
    BONEMINA: jeste ukaz v plne plesove parade!
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Vyrobila jsem si instantní účes na empírové bály.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STU: miluju pasivne agrewivni vzkazy
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Ja jednou blbě vytřel podlahu na chodbě, dostal pojeb od ježibaby, ježibaba mě vyškrtla z rozpisu úklidu a už 3 roky se nikdo neozval. Pro mě win, doporučuji všem.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: A aby nevznikla mýlka, mám dům a sníh z chodníku uklízím. Stejně jako většina mých sousedů.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MAR_TINA: Neasi, vzhledem k tomu, že nikdy do práce nespěchám, neb do práce spěchají jen neschopní, vždy si tu minutu najdu a sníh odklízím jen protože mě to i baví. Nejsem tupá nula, jsem lepší.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Mno, tak za úklid chodníku je v první řadě zodpovědný majitel, tedy v drtivé většině případů město. Že si to lidi uklízej před vlastním barákem, je jejich dobrá vůle, ochota, snaha usnadnit sobě a druhým život, a ne, že kdo to nedělá, je líná mrdka.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: sníh je dobrý odházet, aspoň cestičku ven a schody, dřív, než se to ušlape, přimrzne a kurevsky klouže. Takže kdo jde a vidí sníh a má sílu a chvíli času, mohl by to udělat.

Lidi jsou líný mrdky.

Domovník je zapšklej kousavej dědek.

A tahkle si tu žijem.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    STU: Už jen za to, že je to napsaný jak v 68. bych ho poslal bolševika do prdele. Má se zvednout a ten "náš chodník" náležitě po bolševicku uklidit, píčus.
    ACKO
    ACKO --- ---
    MEANKITTY11: taky mi přijde, že o sobotách tam ještě mají Akce Z a radostně naklusají s hráběma a lopatama
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    STU: podobný výlevy
    míval náš totalitní důvěrník. nejlepší byl obří kus papíru nabádající k “odhalení kreatury co počmárala zeď”
    ACKO
    ACKO --- ---
    STU: Mně teda přijde divný, že nemáte vyjasněný, za kým jde úklid sněhu, my tady třeba víme, že dorazí chlápek, kterej je placenej za sekání trávy a uklid sněhu...jakože to maj dělat všichni jako dobrovolnou brigádu, vážně ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam