• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    GECKO: ne,nechapes... jak by mohl?
    GECKO
    GECKO --- ---
    Chápu to správně tak, že teď je ten schod mnohem větší a zasahuje do vrat?
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Meli jsme na chalupe takovej schod a bralo to misto. Tata se jednou vyjadril,ze by bylo fajn to dat do roviny, aby mela vnoucata kde si hrat pri neprizni pocasi, tak jsem mu udelal radost.
    Docela to klaplo.

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Lehká jarní generálka. Loni ještě nebylo jasné, jestli bude moje, měl jsem ji půjčenou, tak jsem jí dal hodně zabrat (6700 km) a neinvestoval do ní ani korunu. Letos se to vyjasnilo a tak jsem tedy investoval. Není to dokonalé, ale za lehký upgrade to považuji.

Lavinia Mk. I a Lavinia Mk. II

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MICHELLEDANIELS: viděl jsem o tom asi před rokem nějaký dokument, snad dokonce tady z klubu na nyxu :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KID_MCHUTT: diky. Docetla jsem se, ze v nejakem dome, ale ne v jakem :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MICHELLEDANIELS: v podzemí hotelu U tří pštrosů (malostranská strana) je vidět zbytek základů Juditiny lávky - měla trochu jiný úhel vůči řece, než má Karlův most
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Juditin most - zboren v první polovine 14. stol. ledovými kry a vodou a nahradil ho Karluv most, ktery taky nekolikrat spadnul, ale byl vždy opraven.
    Věž z Male strany mela byt soucasti z Juditina mostu a na čertovce lze zahlednou puvodni oblouk.

HANZO
    HANZO --- ---
    ILLUZE: v Rakousku na horách je občas mají v nějakých chatách
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    CAMELLA: Moc děkuju, ale ona to není úplně ona.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ADELHAIDA: no, já třeba jedu do Brna teď v pátek. Maj otevřeno v sobotu do jedný. Kdybys ji chtěla, muzu tam skočit.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LEENVECKA: Dík, tu jsem našla. Jako jo, ten dekor je daleko řidší, než byl na původní, co se rozbila, ale je to víceméně ona. Ale Brno a nejde objednat on-line. Kdyby to byla ta původní, tak si asi udělám výlet, ale kvůli téhle ne.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    TRISSIE: ale je tam jen jeden kus :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LEENVECKA: dobře ty! :-)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    ADELHAIDA: myslis tohle? :)
    Zapékací mísa 30cm dekor házenka | Vichr.net
    https://www.vichr.net/zapekaci-misa-30cm-dekor-hazenka
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ILLUZE: Hledej "Hrnek Mirek pomněnka" a najdeš. Třeba tady: https://www.porcelanovysvet.cz/hrnky/hrnek-mirek--pomnenky--0-4-l--cesky-porcelan-dubi/?gad_source=1&gad_campaignid=18670846058&gbraid=0AAAAADhaaNV4mu8TLoL9nTdJUZoSUT0S_

Já je mám z Domu Porcelánu u Míráku v Praze, ale měli tam poslední tři, nechtělo se mi platit poštovný a tři na doplnění stačily.
    Když jsem je hledala tak před třemi lety, tak jsem je taky nemohla najít, možná udělali dotisk, nebo jak se tomu říká u porcelánu. Já marně pátrám po zapékací míse na koláč se vzorem házenka.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ADELHAIDA: !!!
    Kde se ti ho prosím podařilo koupit?
    Pátrám po tomhle tvaru a vzoru (nekecám) tak 15 let. Projíždím bazary… všude mají ta divná zakroucená ouška.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MEI: děkuju 💙
    MEI
    MEI --- ---
    HELLENKA: Mas to moc hezky - barevné i střihové ti to moc sluší.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Chuck Norris (1940 - 2026)

Citát fanouška z facebooku: The world didn’t lose Chuck Norris, it just gained a guardian at a higher level.

1972

1981

1990

~1995

2012

2026

PS: Jeho mamka se dožila 103 let, zemřela necelé 2 roky zpátky.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Před 20 lety : jako modelka na kadeřnické akci
    Teď : po vlasové proměně u @salonpetramechurova – vyhrála jsem jejich Instagramovou soutěž k 25. výročí salonu :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam