• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ARGANNAH: a co hugh boylan pred hugh boylanem?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ARGANNAH: Zas se uklidníme, jsem pořád docela hodnej kluk, jen nemám svý dny. A debatu o stromu bych už uzavřel, OK?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NEI: Nebo demence. Nebo rakovina mozku. Víme starou bačkoru. Abych řekla pravdu, mám z něj špatný pocit, pamatuju si ho z dřívějších let, takhle strašně agresivní nikdy nebyl. Sám mě teď samozřejmě akorát pošle do píči, ale třeba tu má příbuzný nebo přátele, co ho dokážou dopravit k doktorovi. Zažili jsme to s tchýní, spousta pekelnýho shitu začíná nárůstem agresivity a paranoie.

Vypadá to jako OT, ale není, páč Hugh Boylan před a Hugh Boylan po, to jsou dva absolutně odlišný Boylanové.
    LOGO
    LOGO --- ---
    HUGH_BOYLAN: ty máš absťák, že jo? Nebo ses ožral a teď jseš na sebe nasranej, že jo? Obyčejně se takto negativně neprojevuješ, tzn to má nejakej důvod. A pokácená stará jabloň to nebude.
    NEI
    NEI --- ---
    TRISSIE: Když už jdeme soudit ostatní diskutující na netu , tak se spíš přikláním k akutní dekompenzaci psychického stavu bůhvíčím, nebo bůhvíjak.
    Samozřejmě nejste povinní nás tady v takových stavech snášet.

___

Každý živý klub na nyxu MUSÍ mít aktivního admina.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    Když už toho trolla musíte krmit, nemohli byste s tím, prosím, aspoň jít třeba do [PŘED A PO - debata a komentáře]. Děkuju za pochopení.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HOUBA: To ví jenom katastrální úřad.
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Já si nemůžu pomoct, ale já vidím strom na zahradě u domku/chatky. Co to tedy podle tebe je za typ pozemku?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    TRISSIE: Asi jsi v ruce ještě neměla metr. Ten strom má imho obvod větší. Zahrada to očividně taky není. Muj život si do tlamy neber, frustrovaná náno.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HUGH_BOYLAN: bavíme se o staré neproduktivní jabloni, tedy jednak stromu s kmenem do 80cm obvodu (bod b), a druhak ovocné dřevině na pozemku zahrada (bod d) - nebo o tom, že svou frustraci z vlastního nenaplněného života kompenzuješ kecy na nyxu?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ja ti teda nevim, ale ked mas jablon co nema dobre jablka (tata ma jednu po dedeckovi co moucnati a nejedol to nikdy nikto), plodi malo, male plody nepravidelne, polka je uschla, nema tych rokov 50 ale 100 (mame na pozemku i takove), tak to neni ziadna skoda. A to ja som clovek co narozdiel od susedov nevyrubal jasanovu alej z cias Hitlera, i ked ma stoji dost penazi to nechat prerezavat.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SALVATOR: Ty jsi mi ukradenej, tvůj názor musel mínusko dostat IN PRINCIPE.

Jo, však kácejte stromy, když se o ně neumíte starat. Dementi.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HOUBA: Kdyby to tak alespoň zdánlivě bylo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HUGH_BOYLAN: A nesouhlas ≠ sheißegal.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SALVATOR: Vyjádření nesouhlasu = mínus.

ALEXIS: Když někdo zabije strom, kterej mohl ještě dlouho žít, tak zaslouží přízvisko "idiot". Tečka.
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Nevím přesně, kde to kácel, a tudíž ani nemohu nahlédnout do katastru nemovitostí, abych to ověřil, nicméně laickým odhadem mi to podle fotografie jako zahrada přijde, takže bod d splňuje.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    HUGH_BOYLAN: pleteš si hyperkorektnost s obyčejnou základní slušností a pravidly netikety
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HUGH_BOYLAN: Mínus říká něco jinýho, ty smradlavá nemytá paviání prdeli.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SALVATOR: Je mi to scheißegal.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HUGH_BOYLAN: Pokud vymezení se proti urážkám a nadávání je u tebe hyperkorektnost, pak jistě nebudeš mít nic proti, když tě od teď budu oslovovat výlučně "ty smradlavá nemytá paviání prdeli".
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ALEXIS: S tou hyperkorektností běžte už všichni ke všem čertům.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    TRISSIE: Ani jeden z bodů a - d ale nesplnil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam