• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    Tady jabloň. Vlevo 2024, vpravo včera.

SEJDA
    SEJDA --- ---
    CUKI: na pomoc proti vode uz dostala kostka rybi supiny
    CUKI
    CUKI --- ---
    RSZ: Jestli je to to co myslím, tak ten dům strhla velká voda. Třeba s touhle kostkou voda udělá totéž.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    WRNQ: ;))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HNILOB: Doslova :)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    RSZ: normalizace v kostce
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ASHLEY: tak popojedem? :-)

ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    ASHLEY: Jako vážně, jděte jinam. Ostatně kdokoli má z jeho příspěvků dojem, že je dobrej nápad a má cenu mu něco vysvětlovat, měl by se jít léčit taky.
    LOGO
    LOGO --- ---
    1MALALISTICKA: to chápu.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ARGANNAH: a co hugh boylan pred hugh boylanem?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SMRADLAVA_NEMYTA_PAVIANI_PRDEL: Na hrubej pytel hrubá záplata.
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    ILTU: vosk se nanasi pomoci spendliku s mensi hlavickou (takove ty barevne) zapichnutym do opacneho konce pastelky :)
    Na tloustce spendliku pak zavisi tloustka tahu. Napriklad jde malovat i spendlikem s kovovou hlavickou, ale tahy jsou pak prilis tenke.
    Tak at se priste dilo podari :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    LOGO: Takových týpků ja už sleduju… Ale ve výšce tu práci sama neudělám. Žebřík mám, ale ne, prostě ja tohle nedám.
    LOGO
    LOGO --- ---
    1MALALISTICKA: na fb potkávám borce, je to profík přes tuto problematiku. Svými videi se snaží edukovat, dělá takový obsah na socky. Podává to velmi srozumitelnou formou. Já bych se vůbec nebál to udělat podle něj. Napiš na fb do vyhledávače "ovocný strom" a určitě najdeš co potřebuješ. A můžeš to zkusit samo domo.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Je vtipné, jak tu brojíte proti urážkám a sami se jich dopouštíte. Just NYX things...
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    ILTU: A v jaké lokalitě s pohybuješ? Rada bych před a po udělala ze svých starých švestek, které roky nikdo neřezal a je to už průšvih, se kterým ja si boha neporadím. Firmy z okolí se mi vysmály, ze dělají okrasné stromy, ne ovocné u nekoho na zahradě. Kácet je nechci, zničit náhodným řezem taky ne. Co ale udělat v takové situaci netuším.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ty jsi vyborny blbecek :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    HUGH_BOYLAN: No vidíš, já tu dendrologii vystudovala taky. A na zahradě taky zachraňovala jabloně přes 50 let staré. A stejně ti mínus dala. Ale ty nikde nechceš diskutovat, kam přijdeš, jen urážíš.
    ILTU
    ILTU --- ---
    VATYKUS: A čím nanášíš ten vosk? Já se z toho mohla vzteknout...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ARGANNAH: Zas se uklidníme, jsem pořád docela hodnej kluk, jen nemám svý dny. A debatu o stromu bych už uzavřel, OK?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam