• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    LOGO
    LOGO --- ---
    1MALALISTICKA: na fb potkávám borce, je to profík přes tuto problematiku. Svými videi se snaží edukovat, dělá takový obsah na socky. Podává to velmi srozumitelnou formou. Já bych se vůbec nebál to udělat podle něj. Napiš na fb do vyhledávače "ovocný strom" a určitě najdeš co potřebuješ. A můžeš to zkusit samo domo.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    ILTU: A v jaké lokalitě s pohybuješ? Rada bych před a po udělala ze svých starých švestek, které roky nikdo neřezal a je to už průšvih, se kterým ja si boha neporadím. Firmy z okolí se mi vysmály, ze dělají okrasné stromy, ne ovocné u nekoho na zahradě. Kácet je nechci, zničit náhodným řezem taky ne. Co ale udělat v takové situaci netuším.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ty jsi vyborny blbecek :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    HUGH_BOYLAN: No vidíš, já tu dendrologii vystudovala taky. A na zahradě taky zachraňovala jabloně přes 50 let staré. A stejně ti mínus dala. Ale ty nikde nechceš diskutovat, kam přijdeš, jen urážíš.
    ILTU
    ILTU --- ---
    VATYKUS: A čím nanášíš ten vosk? Já se z toho mohla vzteknout...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ARGANNAH: Zas se uklidníme, jsem pořád docela hodnej kluk, jen nemám svý dny. A debatu o stromu bych už uzavřel, OK?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    LOGO: Ani jedno, prostě mám radši stromy než lidi.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NEI: Nebo demence. Nebo rakovina mozku. Víme starou bačkoru. Abych řekla pravdu, mám z něj špatný pocit, pamatuju si ho z dřívějších let, takhle strašně agresivní nikdy nebyl. Sám mě teď samozřejmě akorát pošle do píči, ale třeba tu má příbuzný nebo přátele, co ho dokážou dopravit k doktorovi. Zažili jsme to s tchýní, spousta pekelnýho shitu začíná nárůstem agresivity a paranoie.

Vypadá to jako OT, ale není, páč Hugh Boylan před a Hugh Boylan po, to jsou dva absolutně odlišný Boylanové.
    LOGO
    LOGO --- ---
    HUGH_BOYLAN: ty máš absťák, že jo? Nebo ses ožral a teď jseš na sebe nasranej, že jo? Obyčejně se takto negativně neprojevuješ, tzn to má nejakej důvod. A pokácená stará jabloň to nebude.
    NEI
    NEI --- ---
    TRISSIE: Když už jdeme soudit ostatní diskutující na netu , tak se spíš přikláním k akutní dekompenzaci psychického stavu bůhvíčím, nebo bůhvíjak.
    Samozřejmě nejste povinní nás tady v takových stavech snášet.

___

Každý živý klub na nyxu MUSÍ mít aktivního admina.
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    Když už toho trolla musíte krmit, nemohli byste s tím, prosím, aspoň jít třeba do [PŘED A PO - debata a komentáře]. Děkuju za pochopení.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HOUBA: To ví jenom katastrální úřad.
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Já si nemůžu pomoct, ale já vidím strom na zahradě u domku/chatky. Co to tedy podle tebe je za typ pozemku?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    TRISSIE: Asi jsi v ruce ještě neměla metr. Ten strom má imho obvod větší. Zahrada to očividně taky není. Muj život si do tlamy neber, frustrovaná náno.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HUGH_BOYLAN: bavíme se o staré neproduktivní jabloni, tedy jednak stromu s kmenem do 80cm obvodu (bod b), a druhak ovocné dřevině na pozemku zahrada (bod d) - nebo o tom, že svou frustraci z vlastního nenaplněného života kompenzuješ kecy na nyxu?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ja ti teda nevim, ale ked mas jablon co nema dobre jablka (tata ma jednu po dedeckovi co moucnati a nejedol to nikdy nikto), plodi malo, male plody nepravidelne, polka je uschla, nema tych rokov 50 ale 100 (mame na pozemku i takove), tak to neni ziadna skoda. A to ja som clovek co narozdiel od susedov nevyrubal jasanovu alej z cias Hitlera, i ked ma stoji dost penazi to nechat prerezavat.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SALVATOR: Ty jsi mi ukradenej, tvůj názor musel mínusko dostat IN PRINCIPE.

Jo, však kácejte stromy, když se o ně neumíte starat. Dementi.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HOUBA: Kdyby to tak alespoň zdánlivě bylo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HUGH_BOYLAN: A nesouhlas ≠ sheißegal.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SALVATOR: Vyjádření nesouhlasu = mínus.

ALEXIS: Když někdo zabije strom, kterej mohl ještě dlouho žít, tak zaslouží přízvisko "idiot". Tečka.
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Nevím přesně, kde to kácel, a tudíž ani nemohu nahlédnout do katastru nemovitostí, abych to ověřil, nicméně laickým odhadem mi to podle fotografie jako zahrada přijde, takže bod d splňuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam