• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    SHIN
    SHIN --- ---
    z vlastní kobky....

C4500=>C9500+5x2960

Kabele=>Kabele

ZSIS
    ZSIS --- ---
    zapomnel jsem ty ponozky a sandale, ale uz se otepluje.

NEI
    NEI --- ---
    ZSIS: Kdybys mi tohle napsal dva roky zpátky, tak tě dám bez varování do DI. :-)

1. nedělal bych drama - zlehčuješ moje emoce - to už nedělej nikdy nikomu ve svým životě :))
    2. srovnáváš mou situaci se situací, která u Tebe nastala pravděpodobně během srandy na dovolené a s partou přátel
    3. nevyžádaná rada - dej si pivo a rohlík a neber život tak tragicky - to ale dělám taky, viz bod jedna třetí část

Tou klíčenkou jsi to moc nezachránil, ale nějaký plusíčky mít asi budeš. :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ja bych z toho nedelal takove drama, na vode jsem si nekolikrat necistil zuby tyden. to zvladnes.

pivo, rohlik a cerny humor... jdu si pro klicenku.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    před vejletem

po vejletě

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NEI: Díky za sdílení. Mrzí mě, že se s tím potýkáš, ale taky pomáhá vědět, že v těchhle věcech, o kterých se těžko mluví, ale občas se stanou, člověk není sám.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HOWKING: to pominuls fotku z Apollo 8 od Anderse, proc? Jestli neni i lepší nez z iPhone byvse z Hasselbladu.
    DEJLIC
    DEJLIC --- ---
    NEI: dekujeme
    ILTU
    ILTU --- ---
    KARLOSK: Kdyby to bylo tak jednoduchý...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NEI: vzhledem i před fajn. Do hlavy bohužel nevidím, fyzično už vůbec, ale to dáš! To je rozkaz! :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NEI: Mozes ist aspon niekam do liecby, kde sa o teba postaraju, umyju ta a nakrmia?
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR:
    Čím budu starší, tím ty propady budou hlubší a horší. :-(

Užívám poměrně dost masivní medikaci a stejně se mi tohle teď děje.
    Je to jak nějaká agresivní rakovina mozku, dělá si to co chce.
    Nedávno jsem dělala životní reflexi a zvedala jsem se ze dna už cca 20x.
    Stát mi už bohužel neuznal ani invaliditu prvního stupně, protože jsem byla poměrně dlouho v remisi.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: A dá se na to vůbec zvyknout?
    NEI
    NEI --- ---
    LUSINDA: Jak všichni již víte je tohle všechno dlouhodobě součást mého života, akorát ty pády jsou pokaždý tak nečekaně silný, pořád mi nejde si na to zvyknout.
    Snažím se už nefňukat a přijmout to.
    Vždycky to totiž přejde.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NEI: úplně mi to pripomelo tenhle fb příspěvek. Hodně sil.

https://www.facebook.com/100078753769771/posts/939226945379089/?app=fbl
    NEI
    NEI --- ---
    Úzkost a diskomfort jsem vyřešila sprchou, umytím vlasů a namalováním se.
    Nikam nejdu, namalovala jsem se čistě jen pro fotky na nyx.

Nemyla jsem si vlasy zhruba 14 dní, nesprchovala jsem se cca 7 dní a nečistila si zuby cca 3 dny.
    Pár dní jsem doma chodila jako zombík a bez očního kontaktu.
    Když si ty dny přehrávám zpětně, muselo to bejt strašně divný pro mou rodinu, musím to s mámou probrat.

SEJDA
    SEJDA --- ---
    HOWKING: jenom si pripomenme, jestli pak Nielovi fungoval pocitac pocas pristavani a nehlasil chyby 1201 a 1202, coz vedlo k pretizeni navadeni,

Fun fact:
    "Outlook error 1201 (often related to or appearing similar to 1200 or 1202) typically indicates a failure in authentication, specifically with cached credentials, security tokens, or connecting to a Microsoft 365 server, often resulting in a "Something went wrong" message."
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Visible spectrum
    UV spectrum

..aneb z vlastní zahrádky. Pěstuju plísně pro děti (a chystám si materiál na VědaFest) a ukazuju jim UV luminiscenci plísní. Mobil to tak nechytí, ale v reálu plíseň krásné fialově svítí :D.
    (A to, že mi tam vyrostlo úplný cartoon oko, je velký lol)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam