• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MAR_TINA: ale zase můžeš luštit puzzle, když chces bez přihlášení do katastru nahlížet...je to něco za něco. :-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    RADIQAL: Nádherná možná, ale vyslovuj to každej den... :))
    RADIQAL
    RADIQAL --- ---
    MAR_TINA: “Hleď-si-sebská” nádherá ulica.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tady, stejné místo dva roky od sebe, je vidět, jak hrozně zhnusněla podkladová mapa pro mapy katastrální.
    A nejsou na ní vidět vrstevnice!!!

DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: Máme podobný zdroje, včera to na mě vyskočilo jako notifikace z science.nasa.gov :) já jen tedy doplním, že ledovec A-23 byl jedním z nejsledovanejších ledovců za posledních 40 let, uvolnil se z obří antarktické masy, existoval téměř 40 let a po uvolnění od Antarktidy se postupně přesouval na sever do teplejších vod (až kolem 54° jižní šířky, tedy tisíce kilometrů od místa původního zlomu), kde se táním zmenšoval a nakonec se rozpadl na menší kusy, tak jen aby někdo nenabyl dojmu, že to je ze stejného místa, rozhodně není. Mimochodem tím, že A23-A pozorovali tak dlouho pomocí satelitů, vědci zjistili, že prakticky vůbec netušíme, za jakým podmínek a proč se ledové kry pohybují tak, jak se pohybují.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Manželství přežilo, vtipná vzpomínka ,-)

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DUWOeZpElnP/?igsh=ZmhjejY2MTAwcDZ1

HERKULES
    HERKULES --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    SHIN
    SHIN --- ---
    z vlastní kobky....

C4500=>C9500+5x2960

Kabele=>Kabele

ZSIS
    ZSIS --- ---
    zapomnel jsem ty ponozky a sandale, ale uz se otepluje.

NEI
    NEI --- ---
    ZSIS: Kdybys mi tohle napsal dva roky zpátky, tak tě dám bez varování do DI. :-)

1. nedělal bych drama - zlehčuješ moje emoce - to už nedělej nikdy nikomu ve svým životě :))
    2. srovnáváš mou situaci se situací, která u Tebe nastala pravděpodobně během srandy na dovolené a s partou přátel
    3. nevyžádaná rada - dej si pivo a rohlík a neber život tak tragicky - to ale dělám taky, viz bod jedna třetí část

Tou klíčenkou jsi to moc nezachránil, ale nějaký plusíčky mít asi budeš. :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ja bych z toho nedelal takove drama, na vode jsem si nekolikrat necistil zuby tyden. to zvladnes.

pivo, rohlik a cerny humor... jdu si pro klicenku.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    před vejletem

po vejletě

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NEI: Díky za sdílení. Mrzí mě, že se s tím potýkáš, ale taky pomáhá vědět, že v těchhle věcech, o kterých se těžko mluví, ale občas se stanou, člověk není sám.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HOWKING: to pominuls fotku z Apollo 8 od Anderse, proc? Jestli neni i lepší nez z iPhone byvse z Hasselbladu.
    DEJLIC
    DEJLIC --- ---
    NEI: dekujeme
    ILTU
    ILTU --- ---
    KARLOSK: Kdyby to bylo tak jednoduchý...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NEI: vzhledem i před fajn. Do hlavy bohužel nevidím, fyzično už vůbec, ale to dáš! To je rozkaz! :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NEI: Mozes ist aspon niekam do liecby, kde sa o teba postaraju, umyju ta a nakrmia?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam