• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    HUGH_BOYLAN: muzes sam ale to ja nechtel riskovat, ze podelam. To zagumickovani je dulezity pro urceni kde je konec a zacatek vlasu, jak se to doplete, je to na vyhozeni, jelikoz to uz nerozpoznaji. Asi ti to udela kdejakej holic, ale ja pro sichr vyhledal salony co spolupracuji a pak to posilaji za tebe. Tech sbirek je vic, ja chtel "noveharo.cz", jelikoz to jde detem.
    Tech 40cm je docela zradnych, protoze to neni od lebky, ale to je asi jasny :D. Cca 10 cm od hlavy to brala a pak pocitat s tim ze konecky taky odstrihnou. Proto jsem to nechal radsi jeste chvili rust. Pulka zad, pokud mas 180, bude dost na knop si myslim a chvilku si je jeste uzij :) . Ja uz dalsi leto nezvladal
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HANZILLA: Super počin! Taky mám dlouhý vlasy a taky už mě to trochu sere a i když su teda stará máňa, asi udělám revitalizaci a půjdu na cenťák. Jak to s tím dárcovstvím funguje, někam dojdeš na oddělení a oni ti to šmiknou? Nebo řekneš holičovi, že to chceš darovat na onkologii a necháš si to před ušmiknutím nějak svázat do gumiček / uplést do culíku? Myslím, že kolem 40 cm už to taky budu mít, ale neměřil jsem to. Prostě do půlky zad.
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    Pred ctyrmi lety a deviti mesici jsem se ostrihal na svatbu. Pak jsem byl linej se dva roky strihat a narostlo to vic nez bych cekal a zaclo me to popravde hodne srat. Jenze jsem zjistil, ze existuje neco jako sbirka pro onkologicky nemocne deti a v ten moment me svedomi nedovolilo to sundat a nechat vyhodit. Vydrzel jsem jeste dalsi skoro 3 roky, jelikoz minimalni delka darcovstvi co ma smysl je 40cm. Vsechny ty otravny momenty pojidani vlasu, uhybani jim pri beznym cinnostem jako je umyvani podlahy, utirani si zadku, spani v posteli, ci blbost jako koupani se v bazenu, jsem presel s vidinou, ze treba udelam nekomu, kdo nema to stesti, radost a mozna i kousek dobreho skutku. Ve stredu se konecne process dokoncil a ja se tesim kratkemu sestrihu a dobreho pocitu, ze jsem udelal neco nesobeckeho.
    Pred a po

JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PLOSTENKA: Však ty jsem taky myslel.
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    JAMILLOS: Oni musi ze zakona, ti hodni strejdove s tim opravdu neprisli sami. Takze si na pokrytectvi stezuj u stran a vlad, ktere misto zakazu radsi vybiraji spotrebni dan a maluji obrazky.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HUGH_BOYLAN: P. S. Zkuste jenom porovnat, kolik lidí zabilo někoho autem pod vlivem nikotinu a kolik po vlivem alkoholu. A to je jenom špička ledovce.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JAMILLOS: Mě, jakožto abstinujícího alkoholika, nejvíc serou reklamy na chlast. Tvrdá droga, troufnu si tvrdit, že společensky škodlivější, než tabák a reklamy na to jsou všude, žádný varování, nic. To je teprve pokrytectví!
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jak já to jejich zkurvený pokrytectví nesnáším. Jeden z nejvýdělečnějších artiklů/průmyslů, a oni by ti hodní strejdové rádi, abychom přestali kouřit, a jde jim především o naše zdraví.
    Tak určitě.
    ELIS
    ELIS --- ---
    Ty marketingový claimy tomu dodávají grády.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NICOLLETTE: No jistě :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KARLOSK:
    ARGANNAH:
    KARLOSK:

Tohle všechno vy poznáte z fotky, jo?:)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MATEEJ: imho to je hodne subversivni joke.

take the money and run..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MATEEJ: to druhý je ze Star Wars, že jo? Že jo?!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Scénář té staré filmové scény mi přijde takovej... upřímnější.

It's Shite Being Scottish. We're the lowest of the low! The scum of the fucking Earth! The most wretched, miserable, servile, pathetic trash, that was shat into civilisation!

Trainspotting - It's Shite Being Scottish - Ewan McGregor - WITH ENGLISH SUBTITLES HD
    https://www.youtube.com/watch?v=xCtPBFHKSNg

We carry something thay cannot measure. Pride. That fierce stubborn Scottish pride. Scottland, you beautiful, unbreakable place.

Ewan McGregor stars in emotion filled unveiling of Scotland's World Cup Squad
    https://www.youtube.com/watch?v=7qyibg8Ns1c
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Dneska to koukám najíždí půlce nyxu a samý esencialní témata k hádce! Kdo má svaly, patří do léčebny poruch potravy, je zajímavej plotttwist...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    JAKE_UP: Copak? Vylezl si zrovna z fitka, kde sis udělal padesát selfíček? Se neurážej hnedka :D :D

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KARLOSK:
    KARLOSK: Zajímavej mindráček.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SEJDA: Fakt ne, až tak tři měsíce poté:-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADELHAIDA: spise asi "kdyz jsem hubla": SEJDA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam