• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    SEJDA: su chuda, takže "postaru", tedy kalorickej deficit :D aka tabulky, vazeni všeho, chuze a poska (nenavidim kardio). A velka vyhoda v tom, ze do toho šel muž se mnou, bez toho nevim jestli bych vydržela.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PIPSKIOVA: jakou metodu hubnuti sis vybrala?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PIPSKIOVA: ses fakt dobra, tohle chce opravdu odvahu a vytrvalost...
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    OCTOPUSS: to vlevo nevim přesně, bo sem se dlouho neodvazila vlizt na vahu, ale bylo to nekde mezi 120 - 125 kg (zacala sem v cernu 2025 na 121). Vpravo cca 76 kg.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    PIPSKIOVA: Jsi ochotná to popsat i číselně? To musí být brutál.
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    Eště to trochu milknu.

Vlevo jaro 2025, kdy sem ty gatě sotva zapla...

MEI
    MEI --- ---
    Tak tohle tady ještě vůbec nebylo ;)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Utrecht

GECKO
    GECKO --- ---
    Jsem se taky přidal k leštičům světel... Tyhle už dříve přeleštil nějaký servis, ale aby to nebylo drahý, tak jen přední stranu, vršek nechali být, což je na původním stavu dost jasně patrný, je tam viditelná hrana a z vrchu to bylo poměrně bída... Použitá polská sada z allegra asi za 300 i s dopravou. Unašeč na kotoučky, brusný papíry 800 - 1000 - 1200 - 1500 - 2000 - 2500 - 3000 po dvou kusech (použil jsem vždycky jen jeden), lešticí pasta s molitanovým lešticím kotoučem a ochranná vosk prý s nějakýma nanočásticema křemene či co. Vzhledem ke stavu jsme to ještě před tím vzal 320 smirkem nasucho. Brousil jsem akučkou (vrtačka mi přišla moc razantní), leštil naopak vrtačkou na vyšší otáčky.

Tak uvidíme, jak se to bude líbit na technický :)

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Na snímku výše je fiktivní předpověď počasí na 18. srpna 2050, vysílaná francouzskou televizí v roce 2014, která měla předcházet fatálním dopadům globálního oteplování.

Níže je předpověď počasí na 22. června 2026.

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    GIRAFFKA: Takže i kocour je mrtvej?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ADAMFC: vsichni jsou mrtvy,dejve
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    DIM_: no jestli to je rozdil 14let, tak by tomu psovi muselo bejt minimalne 16let - hodne optimicticky - nevtipne
    DIM_
    DIM_ --- ---
    PUBLICURINATION: Ale vetsinu to napadlo..
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    ENDER: nevtipny
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    SITH: a co kočka?
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: Pes umrel?
    SITH
    SITH --- ---
    nalezeno na facebooku, rozdíl prý 14let

HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JAMILLOS: sam Romero to popisoval ve sve knize, ze pretahli a poradne se dal stahnout az 26. cervna, naplanovano bylo 22, ano. Nestihli
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SEJDA: však ano. Teda to listí ani není třeba, každá jednotlivá rostlina ti roste ode dna až k hladině. Pří revitalizaci jsem měl v ruce třeba dvoumetrový jedince.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam