• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICRO: Tahle. Mas tam kdyztak video. Zkus taky natocit podobny, kde ti diky jinymu objektivu budou videt kosti. Dikes.

Photos Of Star’s Post-Ozempic Face Prove Worst Fears for Side Effects
    https://www.youtube.com/shorts/HSwnAh7lr34

18 Celebrities Ozempic Face Transformations of 2026 That Backfired
    https://www.youtube.com/watch?v=WUYmjJBT_tU&t=52s
    MICRO
    MICRO --- ---
    KOUDY: Která z těch dvou osob je na
    KOUDY?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICRO: To je jasny. Ozempic faces jsou jen diky ohniskum fotaku. Jinak jsou ti lide uplne zdravi. Zadnej stres.

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MICRO: wtf, dyk mu ty vlasy vubec nerostou, jenom se meni to cislo dole..
    MICRO
    MICRO --- ---
    KOUDY: Tak tohle zrovna umím i já.

JIMX
    JIMX --- ---
    Před

Mezi

Po
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GREW: taky mě to překvapilo, když sem na to narazil poprvý. Ale minimálně ty kamenný válce bejvaly rozesetý po větší ploše, jeden je ještě vidět na dlažkách úplně vpravo.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    THEFLON: to není deformace lebky. Propadlé spánky jsou jeden z typických příznaků při extrémní podvýživě a hladovění.
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    KOUDY: "To chceš brát" jako řečnický obrat... Nebylo to myšleno přímo na tebe :-D
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    KOUDY: vedlejší účinek je i deformace lebky? To chceš brát
    GREW
    GREW --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GREW: myslím, že ne, jednak by to bylo to první, na co by si Šedivý stěžoval, a neslyšel sem od něj na tohle téma ani slovo, druhak i v památkový katalogu je uvedenj průměr 10m, což odpovídá tomu zelenýmu kruhu. Tohle byla prostě část parteru.

fontána Sjednocená Evropa - Památkový Katalog
    https://pamatkovykatalog.cz/fontana-sjednocena-evropa-2283354
    GREW
    GREW --- ---
    PATISLAV: Ja sem pomerne dlouho nemoh prijit na to, co mi na ty rekonstrukci vadi nejvic a ac mam rad vetsinou veci nalajnovany, srovnany, rovny, rovnobezny, symetricky atd. tak tady me to proste z nakyho duvodu vadi a ten predchozi krivej a nesymetrickej stav se mi libil vic.
    GREW
    GREW --- ---
    OMNIHASH: Me teda jako nejvetsi problem prijde hlavne to, ze po presunuti obrovskej kus ty fontany chybi... Zatimco pred tim mela rozlohu o velikosti cca cerveneho kruhu, ted ma rozlohu jen o cca velikosti zelenyho kruhu.

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Já se taky ještě nevyjádřila. Jiřák se za posledních X dekád předělává pořád dokola, nikdy se to nelíbí, ať to dopadne jakkoli, vždycky je tam moc stromů/málo stromů, moc keřů/málo keřů, moc betonu/ málo betonu, moc laviček/málo laviček. Stromy jsou moc malý - buuuu, není stín. Stromy jsou moc velký - pomoooc, mohly by na někoho spadnout, když je vítr. Nejsou tam vůbec - aaaaa, globální oteplování, všichni tady umřeme. Asi jsme holt odsouzení řešit to pořád dokola, nedá se nic dělat, zjevně je to trest za existenci v lidský společnosti. Nietzsche měl pravdu, s tím věčným návratem.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Mě by jen zajímalo, kolikrát tu ještě to kolečko protočíte... včetně fotky opice v džungli. Jak moc se to ještě dá dřenit. Okurková sezóna?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Já jsem se ještě nevyjádřil, tak musím napravit. Mně přijde jako nejhorší, jak to teď udělali nudně symetrický.
    DAHY
    DAHY --- ---
    FIFI: Myslím ty černý, co vypadaj téměř jako ta z IPR, která vznikla, aby se na každý náměstí nemusela navrhovat nová a něčí kámoš se na tom namastil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam