• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    JUSTLIKEU
    JUSTLIKEU --- ---
    Odvodňovací kanalek mi zatostl drny...

PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Hrad Zvíkov

DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATT: hele o to úplně nejde, ono pokud tu ulici zkrátka neznáš, tak ti asi jeji novodobá podoba nepomůže, bude to pro tebe ulice jako jakákoliv jiná, to asi nebude pro kluky a holky z Krkonoš, víš :) ale tak když je ten pátek, tak tady ji máš, snad ti to pomůže ))

DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak tohle mě dostalo, Žitná ulice :)

MATT
    MATT --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    navedla mě [NELLAS @ Zjištění], tak jedno před a po v jednom obrázku :-)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    15:30, Wednesday, Blatten, Switzerland, before/after the Birch Glacier collapse into the valley. The village's 300 inhabitants had to leave their homes on 19 May after geologists monitoring the area warned that the glacier appeared unstable. Now many of them may never be able to return.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    a ještě jeden "Václavňák", jak by pár zde přítomných řeklo podle vzoru Jižňák (d'uh!) :)

ZELLAY
    ZELLAY --- ---
    Konec léta minulého roku a aktuální :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    PO znáte, PŘED úplně jinej svět :)

SHARINKKA
    SHARINKKA --- ---
    2024-2025 :)

LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    Výměna přístrojové desky za digitální

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    (DIY) domeček pro děti na dvorek - ať mají svou children's cave. Zapojili se oba, jednička se stavbou, dvojka s výmalbou. Já to dozoroval (a po nich opravoval).

RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Tak tohle na mě vyskočilo na FB jako reklama na firmu nabízející kompletní rekonstrukce! Boží, ne?:))) Před a po jak sviň v procesu.:)))

TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Uz je to 25 let co tito tri mladi lide zemreli pri nataceni dokumentu Blair Witch

ANCHIE
    ANCHIE --- ---
    6 letních sezon vs. nové

BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam