• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    Zdravim, pridavam se do klubu russelaru :) nas miolacek je ted pulrocni, fotky hodim az pozdeji, zatim jen par z detskych let takhle: http://shuki.rajce.idnes.cz/Speedy/ (prvnich par fotek je pritelova bejvala :o))
    jinak, co sem tak cetla, tak nejzajimavejsi tema tady je to jak jsou divoci a jak moc demolujou byt. musim se priklonit k tomu, ze na co prijde, to znici, co zustane doma do vyse tak jednoho metru, popripade nekde, kam se da treba s pomoci zidle vyskocit, s tim se muzu rozloucit, ponozky, obleceni, nejradeji ma PET lahve, krabice jakkoliv velky, toaletni papir a podobny veci, ale taky sezral treba snuru od telefonu..... no, nenudime se s nim, to rozhodne. chtela sem se zeptat, jak dopadly russel-srazy? pokud by byl dalsi, rada bych se taky pridala, bylo-li by to mozne.....
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: tak to urcite az klamovka, pac ja jsem v praci do 15:30 nejmin.... kolem ty sesty by to mohlo bejt fajn :)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: hustý fotky...povedli se ti....chystám se na tu Ladronku...kolem jedne půl druhé,přidáš se a nebo se sejdeme až později třeba v šest na Klamovce?
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: tj datum a hodinu, dneska neni zrovna pocasko... snad se to do konce tejdne nejak vyvrbi trebas
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: teď už zbývá domluvit datum....:-)))))) a můžeme začít s bojovnou přesilou....rozdrtíme velké hafany...a ukážeme jim kdo je na Klamovce King :-))))
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    REN_REN: jasny :) prerusslujem Klamovku :D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    MIUSOVA: jj,špajsko hlavně pokud má neustále čumák u země a snaží se něco dobrého najít....což je v podstatě furt....takhle mu říká babička....prý si to bude lépe pamatovat :-)))))
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    ELISHEVA: spajsík ve varech - ste byli v KV, jsem tam též byla o víkednu, mám tam rodiče
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    ELISHEVA: někdy i špajsko☺
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: super!!!!! budu se těšit.....:-))))
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: koukam, ze mame obe hafany alkoholiky :D
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: no bydlime kousicek, tak se staci domluvit :) a mam jeste kamosky, co maj parsona, tak to tam muzem rozjet ve velkym :D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    MIUSOVA: jéééé to je super.....inspirovala jsem se rumem,takže se ofico jmenujeme Kapt. Morgan Spiced....ale jinak mu říkáme Spajsíku....
    jak jste staří? .-)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: jo zrovna jsem o tom přemýšlela....JRT a Tequila,to se vidí jenom na Klamovce :-)))))
    tak kdy se tam zase uvidíme? .-)
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: nepotkaly jsme se v nedeli v parku na klamovce??? pujcovali jste moji Tequile micek potom co ho porad kradla klabonosi Mijusce.... jestli to nejste vy, tak jsme potkali vase dvojce :)))
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    ELISHEVA: taky máme spajse:D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KEJKA
    KEJKA --- ---

Habib (Kámo) ve skalách...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KARLICKA: nic nevidim, zeno:/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam