• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    SHUKI: tak nějakou zlatou střední cestu....co takhle Vyšehrad,smí tam pséci?
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    jinak co se spani tyce, prvni noc byl takovej vyjukanej, ze mel dovolino spat v posteli, vsichni mi rakali, ze si na to zvykne, ale od druhy noci spal hezky na zemi v pelisku.... do ty chvile, nez se naucil vyskocit do postele. ted s nama vetsinou spi, ale cas od casu se sam sebere a jde spat na svuj polstar, asi mu je nase 1,2m siroka postel mala....
    jinak nejaky spolecny venceni by bylo urcite fajne
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    ELISHEVA: grebovka je uz ve vrsovicich a je to tam celkem fajn, akorat podle ceduli s pravidlama grebovky tam smis se psem jenom projit a mit ho na voditku. tady na folimance obcas jezdi policejni auto s napisem "odchytovy vuz", to bych blila, kdyz byl speedak jeste malej dostal pritel od policajtu vystraznej papir, ze bez voditka jakoze ne.... kdyby se radsi venovali jinejm dulezitejsim vecem....
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    SHUKI: v nuslích je taky super park....grébovka...tak bychom se tam mohli taky sejít....:-)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    S námi v posleli spí od malička....říkala jsem si,že tam stejně vyskočí....tak proč bych se zbytečně nervovala.....ale když jsme pryč (v práci) tak je ložnice zavřená,aby nerozkousal peřiny :-)
    v neděli po práci......dvanáct rolí toaleťáku na padrď.....jsem dostala záchvat smíchu....v celém bytě roztrhané kousíčky.....asi se nudil....!!!!
    takže další mistnost,která mu bude zapovězena :-)))))
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    KEJKA: no tak takhle to mam ted ja :) driv jsme meli na zemi matraci jenom, na ktery s nama spat mohla. Ale ted jsme si koupili postel a pritel zavelel, ze tam nesmi.. koupili jsme ji psi polstar kterej ma na zemi a usne na nem a do postele k nam neleze, nez samozrejme usneme. Dneska rano jsem se vzbudila a ona akorat skakala dolu,asi si myslela, ze ji neuvidim, potvurka :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    SHUKI: No tak u mě je to asi tak, že jsem chtěla bejt tvrdá, a do postele ho nepustit... jako stála bych si za tím viď, vedle mý postele má hezkej pelíšek, na kterým vždycky leží večer když jdu spát, ale jakmile Kámo vidí, že už se nehejbu, tak si prostě vyskočí, zahrabe se pod peřinu, a to že se mnou spí v posteli zjistím až ráno :) je fikanej...

Jednou se mu stalo, že se zahrabal tak důkladně, že se nemohl vyhrabat... zalezl totiž do povlaku na deku a nevěděl kudy ven :))
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    ELISHEVA: a prazska sem, z nusli, takze na klamovku "celkem kousek"
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    ELISHEVA: jo, tak periny, to je pekny, ty ma speeedak rad, ale tak akorat se do nich zahrabat, ty vetsinou nekouse........
    a jeste jen tak obecne: komu spi pejsek v posteli a kdo je tvrdej, a nepusti ho tam? :)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    SHUKI: jéééé,ten je fakt božíííí!!!!my se scházíme na Klamovce....pokud jsi teda z Prahy.....většinou si napíšeme sms....je to lepčíííí...neb ne vždy je dobré počasí a můžeme....jinak ten náš rošťák má v nejraději peřiny a polštáře....takže nesmí do ložnice....než odejdeme do práce poházíme všechny věci na zem a do různých míst po bytě,aby si je mohl ukořistit a odnést do pelíšku a tam zdemolovat...obětovali jsme dvoje boty....schovám mu je do botníku a on si myslí,že je našel:-))))....takže vítej!!!!
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    Zdravim, pridavam se do klubu russelaru :) nas miolacek je ted pulrocni, fotky hodim az pozdeji, zatim jen par z detskych let takhle: http://shuki.rajce.idnes.cz/Speedy/ (prvnich par fotek je pritelova bejvala :o))
    jinak, co sem tak cetla, tak nejzajimavejsi tema tady je to jak jsou divoci a jak moc demolujou byt. musim se priklonit k tomu, ze na co prijde, to znici, co zustane doma do vyse tak jednoho metru, popripade nekde, kam se da treba s pomoci zidle vyskocit, s tim se muzu rozloucit, ponozky, obleceni, nejradeji ma PET lahve, krabice jakkoliv velky, toaletni papir a podobny veci, ale taky sezral treba snuru od telefonu..... no, nenudime se s nim, to rozhodne. chtela sem se zeptat, jak dopadly russel-srazy? pokud by byl dalsi, rada bych se taky pridala, bylo-li by to mozne.....
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: tak to urcite az klamovka, pac ja jsem v praci do 15:30 nejmin.... kolem ty sesty by to mohlo bejt fajn :)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: hustý fotky...povedli se ti....chystám se na tu Ladronku...kolem jedne půl druhé,přidáš se a nebo se sejdeme až později třeba v šest na Klamovce?
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: tj datum a hodinu, dneska neni zrovna pocasko... snad se to do konce tejdne nejak vyvrbi trebas
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: teď už zbývá domluvit datum....:-)))))) a můžeme začít s bojovnou přesilou....rozdrtíme velké hafany...a ukážeme jim kdo je na Klamovce King :-))))
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    REN_REN: jasny :) prerusslujem Klamovku :D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    MIUSOVA: jj,špajsko hlavně pokud má neustále čumák u země a snaží se něco dobrého najít....což je v podstatě furt....takhle mu říká babička....prý si to bude lépe pamatovat :-)))))
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    ELISHEVA: spajsík ve varech - ste byli v KV, jsem tam též byla o víkednu, mám tam rodiče
    MIUSOVA
    MIUSOVA --- ---
    ELISHEVA: někdy i špajsko☺
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: super!!!!! budu se těšit.....:-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam