• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Cau
    http://psi.sbazar.cz/fenka-jrt-opava-o3913579.html
    myslite, ze by si zvykla na mych 7 potkanu nebo je to smrtici riziko?
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Tak Bondyho už máme doma skoro týden :) Koupila jsem kapičky na plánku, ale nijak zvlášť na ně nereagoval. Jako záchod používá celou místnost a s oblibou se už párkrát vyčůral do postele. Předvčírem se nějak otrkal a už není klidnej mazlivej pejsek, ale furt kouše :) a to zákeřně :) Jak je malinkej, ještě vůbec nechápe pochvalu a trest. Přemýšlím, jestli to kousání mám považovat za štěněcí radovánky, nebo jestli se mám snažiz ho nějak usměrnit. Zatím jsem na něj párkrát zkusila fuj a vrazila jsem mu do tlamičky plyšovou myš :) Jinak nám dělá radost a pořád má nějaké návštěvy, tak se rozhodně nenudí. Může mi někdo poradit, jak často bych ho měla odčervovat? Už je odčervený, ale měl by ještě, ale u takového štěňátka nevím, kdy znovu. Je mu 8 týdnů skoro.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BLACK_ONYX: souhlas :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    PAJUSAK: Já myslím, že jim to neuškodí - život je boj :-)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BLACK_ONYX: to hraničí s trápením :),ale rozumím ti
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Na dlouho je naříznou tenisák a hodit tam nějakou dobrotu :-D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    když byl to samý Kámo, pořídila jsem mu takovej balónek s myší, který se sám hýbe... vypadá to jako by myš míček honila... celkem ho to bavilo a já měla aspoň chvíli klid ... teda aspoň do tý doby, než zjistil, že se to dá rozškubat na kousky...
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    PAJUSAK: za chvíli? :D měsíc bez spánku nepřežiju :D
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MADRONA: uvidíš sama,že až půjde ven,změní se,nové prostředí,bude unavená,nebude tolik "otravovat". Za chvíli se zase vyspíš :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    PAJUSAK: Já už si dva dny připadám jak po tahu :)) jak jsem nevyspalá :)) Až bude moct chodit ven (za 3 týdny dostane pigáro - dali mi do imho dost malinkýho, v 7mi týdnech), tak ho víc utahám :) a až nebude všude kakat, budu si ho moct vzít i do práce. teď jsem na home office, tak snad nebude mít depky :)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MADRONA: když jsme si přivezli fenku (před 8 lety), byla jsem zoufalá,i ve 4 hodiny ráno byla čiperná, kňourala,skučela,chtěla si hrát,zkrátka vyžadovala pozornost. Dej mu čas,on se osamostatní a na čůrání si taky zvykne:)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    ELISHEVA: Díky za tip, zkusím je :) Dnes mě opět každou hodinu budil (kousnutím do nosu apod.). To jsem zvědavá, jak dlouho tenhle režim vydržím :D))) nějaké naděje, kdy si pejsek zvykne spinkat a být v klidu, aniž by si po hodině potřeboval hrát? :D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    MADRONA: ahojky,vítám tě mezi námi..nám pomohly kapičky...už teda nevím jak se přímo jmenovali,ale seženeš je v pet centrech..stačí pár kapek naa plenu a pes tam jde....jinak jsem se snažila každé dvě hodiny s ním chodit na trávu ven...a to dost pomohlo....tak budu držet palečky...ať to zvládnete....:-))))
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Ahoj, včera jsem si přivezla do svého bytečku nového kámoše. Jmenuje se Bondy a narodil se 5. února v Kolíně. Od první chvíle si mě vybral, tak jsme jeli domů spolu, i když původně jsem měla v plánu si vzít fenku :) Učíme se teď čůrat na plenu a spát v pelíšku. Samozřejmě čůrá a kaká všude a když jsem ho chtěla nechat v pelíšku, řval jako tur. Tak jsem si celý pelíšek dala do postele a on z něj stejně vylezl a šel spát až ke mně. Měli jsme dost bohatý program, seznámil se s celou rodinou, od dětí po babičku a děděčka :) a u spousty z nich usnul na klíně. Při jedení se nechá krmit z ruky a sahám mu do misky a hladím ho při jídle. Hraje si rád s ponožkou a špuntem.

Nějaké rady, jak ho naučit rychle čůrat a kakat na plínku? Když se vyčůrá jinam a vidím to, hned ho nesu na plínku, do které to taky utírám, takže z ní cítí moč. Ale zatím to ignoruje.

Díky.
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    REN_REN: jeee :) kolikatyho??
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    KYTICKA: ja mam Tequilu ze Slovenska, ale privezli mi ji do Prahy chovatele :) stala me i z cestou a s 15kg zradlem royal canin 7tis bez PP... kontak na ne je : http://www.jackrussell.sk/ tak se jich zkus zeptat. Fotky stenatek nebejvaj aktualni, spis jim posli mail nebo zavolej :) good luck
    KYTICKA
    KYTICKA --- ---
    Ahoj všichni :-) Už asi dva roky plánujeme pořízení Jacka a teďka myslím přišla ta pravá chvíle. Chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte o někom kdo by prodával štěnátko nebo kdybyste měli alespoň nějaké kontakty? Značka: Bez papírů.
    Bližší info do pošty.
    Moc všem děkuju a doufám, že se brzy budem moc pochlubit fotečkama a přidat se do klubu :-)
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    M_IKA: mrzi me, ze se porad nenasel.... :( ale novy miminko mate krasny, tak at vam prinasi jen samou radost :)

ELISHEVA: zacina se oteplovat, tak snad v brzky dobe vyrazime :)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: tak to Tequile přejeme všechno nejlepší a doufám,že se konečně uvidíme.....až se zase Klamovka zazelená........:-P
    M_IKA: ten je tak klááááásnej.......:-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam