• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    KEJKA: souhlas :) naprosto k sežrání :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KROMANON: ta je krásná :) :)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Cau. Tak mame Trixie. Vzdycky jsem mel vetsiho psa, takze nejsem zdatny v odchovu stenete. Jiste zasady vychovy psa znam. Jak na curani. Noviny mi prijdou jako blbost spise podinu. Ale jak treba pras praci? (mohu ji brat s sebou, ale take chci at ji je jasne, ze musi vydrzet i sama doma a prevazna cast cinnosti (dlouhe prochazky a blbnuti)se deje odpoledne)

ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    MADRONA: vytrvej a držím palce....bude to ještě dlouho trvat...jinak s tím kousáním bych klidně začala něco dělat hned....a nebo bych volila náhradu...pet lahve,kostičky,ruličky od toaleťáku....všechny věci o kteréé nechceš přijít dát pryč,nebo schovat....jsou to koumáci....náš zlobivec miluje třeba obaly od DVD,propisky,zapalovače...jo a pozor na peřiny.........:-)))))
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KEJKA: to chapu. My bychom koupili tu dvoumesicni fenku. At se mohou szivat co nejdele...
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    uvědom si, že v povaze JRT pořád vládne lovecká nátura norníka... náš poslední potkan dostal infark (už byl postarší) když na něj tenkrát 4měsíční Bibišák vyrukoval s tou jeho rychlostí.... :/
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KROMANON: taky je to jakysi krizenec, takze buh vi s tou povahou... mam dilému:-D
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KEJKA: tak jasne, ale prece nebudu mysi zavesovat na hak:-D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KROMANON: spíš jde asi o povahu pejska... jestli není zvyklá na ostatní zvířátka, tak možná problém bude... z mý zkušenosti (potkan, králík, ptáci...) Kámo jim neublíží, ale pořád by je honil a hrál si s nima... bere menší zvířátka jako hračku... ožužlává, olizuje... asi by se jim to myslím nelíbilo a co se týče 1,20m.... to je nízko... tam vyskočíme s přehledem ;)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KEJKA: no mi jde o to jestli se nejak dokazi szit aby se nepozrali... nebo lepe http://psi.sbazar.cz/jack-russell-terier-havirov-o3875429.html ? Jde mi o ten vek. Pry pokud jsou uplne od stenete tak nebyvaji problemy. Mysi kdyztak stoji na 120 podstavci, ale poustim je a rad bych to jejich pousteni zachoval...
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KROMANON: když je dáš dost vysoko :))) ale upřímně ten můj by se od nich neodtrhnul, sice by jim neublížil, ale pořád by na ně štěkal a chtěl si hrát
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Cau
    http://psi.sbazar.cz/fenka-jrt-opava-o3913579.html
    myslite, ze by si zvykla na mych 7 potkanu nebo je to smrtici riziko?
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Tak Bondyho už máme doma skoro týden :) Koupila jsem kapičky na plánku, ale nijak zvlášť na ně nereagoval. Jako záchod používá celou místnost a s oblibou se už párkrát vyčůral do postele. Předvčírem se nějak otrkal a už není klidnej mazlivej pejsek, ale furt kouše :) a to zákeřně :) Jak je malinkej, ještě vůbec nechápe pochvalu a trest. Přemýšlím, jestli to kousání mám považovat za štěněcí radovánky, nebo jestli se mám snažiz ho nějak usměrnit. Zatím jsem na něj párkrát zkusila fuj a vrazila jsem mu do tlamičky plyšovou myš :) Jinak nám dělá radost a pořád má nějaké návštěvy, tak se rozhodně nenudí. Může mi někdo poradit, jak často bych ho měla odčervovat? Už je odčervený, ale měl by ještě, ale u takového štěňátka nevím, kdy znovu. Je mu 8 týdnů skoro.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BLACK_ONYX: souhlas :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    PAJUSAK: Já myslím, že jim to neuškodí - život je boj :-)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BLACK_ONYX: to hraničí s trápením :),ale rozumím ti
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Na dlouho je naříznou tenisák a hodit tam nějakou dobrotu :-D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    když byl to samý Kámo, pořídila jsem mu takovej balónek s myší, který se sám hýbe... vypadá to jako by myš míček honila... celkem ho to bavilo a já měla aspoň chvíli klid ... teda aspoň do tý doby, než zjistil, že se to dá rozškubat na kousky...
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    PAJUSAK: za chvíli? :D měsíc bez spánku nepřežiju :D
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MADRONA: uvidíš sama,že až půjde ven,změní se,nové prostředí,bude unavená,nebude tolik "otravovat". Za chvíli se zase vyspíš :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam