• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    Chystáme se na halovky do Podolí, kdyby měl někdo také zájem...

http://www.halapropsy.cz/images/dokumenty/zimnineofiko.doc
    IF_
    IF_ --- ---
    Včera bylo nádherně, doufám, že jste jackouše prohnali:) My byli v Zahořanském údolí:)

Sklad.Obrazku.Net
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_
    IF_ --- ---

_DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    tohle je mazec proste! :)
    YouTube - Useful Dog Tricks performed by Jesse
    http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=P9Fyey4D5hg
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KEJKA: hehe tomu mýmu jsou tři měsíce a ještě tyhle potřeby nemá :) doufám že se u něj neprojevěj s věkem :)
    FALLOUT
    FALLOUT --- ---
    no jo, je to terier, s tim asi nic nenadelas. My mame celou bilou, tak pak vypada cela nevabne.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    mám dotaz
    Má váš pejsek potřebu válet se v cizích exkrementech?
    ten náš ne - tedy pokud jsme normálně doma a chodíme na procházky kolem baráku a tak, ale jakmile jdeme do lesa, tak najde první zvířecí puch a okamžitě se maskuje... včera, když jsme odcházeli z hub, myslela jsem, že to s ním v autě nepřežiju, byl dokonale natřenej na hnědo... dal si záležet čuňas jeden :))
    TWARR
    TWARR --- ---
    pokud oba rodice nejsou uchovneni, muzes si jit opravdu pp pro stenata malovat na skalu:))
    VERUNKA
    VERUNKA --- ---
    Podle mych informaci to tak neni, stene i kdyz ma PP, musi jit minimalne na jednu vystavu kde bude uchovneno a te nasi to kvuli sklonu usi nebylo doporuceno, tak jsem to nelamala pres koleno. Psa jsem si neporizovala kvuli vystavam a nakryt jsme ji nechali, protoze jsme si chteli nechat jedno stene a protoze nekteri veterinari to doporucuji.
    BECKO
    BECKO --- ---
    VERUNKA: Já měla doteď za to, že průkaz původu mají automaticky i neuchovnění psi. A když má matka i otec průkaz původu, tak proč by ho neměly mít i štěňata?
    VERUNKA
    VERUNKA --- ---
    BECKO: protoze nasi fence stoji ouska vic nez by mela, jako stenatko je mela v poradku a kdyz se zacali stavet, odmitla jsem ji je lepit, jak se to normalne dela, takze neni uchovnena a nemuze mit stenata s PP. Otec stenat je normalni chovny pes s PP
    BECKO
    BECKO --- ---
    VERUNKA: Proč nemají štěňata PP když rodiče ho mají? Nechápu.
    VERUNKA
    VERUNKA --- ---
    JULLIK: Prodáváme štěňata Parson rusell terieru bez PP (oba rodiče PP mají), odběr je možný na začátku října a jsme z Orlických hor, takže můžu potvrdit, že delší nohy u parsonu např při běžkování nebo jiných výletech jsou výhoda:-) www.lorenc.cz/stenata
    TWARR
    TWARR --- ---
    JULLIK: russelove jsou oba:))) bez pp neznam, ale kamaradka planuje na jare stenda bez pp. jinak tech deset tisic je za pp alespon dle mejch zkusenosti malo:)
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    JULLIK: muze dostat oblecek, my ho hugovi davame dycky kdyz jedem do rakouska na hory a krasne hopikaj ve snehu a nebo si porid drsnosrstyho:)

JULLIK
    JULLIK --- ---
    HYSTERIA: russel ma kratsi nozicky vid? My nechceme, aby nam tady valel brisko ve snehu...

TWARR: No nejlepe bez PP, protoze desitku za nej nechceme davat....
    TWARR
    TWARR --- ---
    HYSTERIA: no tak ja mam parsonku, pripada ti z tech fotek, ze ma kratky nohy?:))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TWARR: novnika pro mě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam