• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Chovná stanice Z Hradu Pihlov....nevím kde padlo, že je bez PP :) Viděla jsem matku, sourozence z vrhu i ty z předešlých (které si chovatelka nechala). Takže vím jak bude asi velká. Jenže doteď jsem měla čivavy a u těch je to jednoduché...prostě se koupí "to nejmenší". U JRT to už nejde, tak mi jde o to, jestli na krátkodobé přenášení stačí 20cm šířky, nebo se mám kouknout po něčem širším :)
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: No hlavně nemůžeš vědět jak moc ti naroste pokud je bez pp:)

DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: Štěně bude cca tříměsíční až si pro něj pojedeme a nechce se mi za půl roku kupovat další tašku. Nejde mi ani tak o tu délu a výšku, tam se podle mě vejít musí. Ale trošku se bojím, jestli těch 20cm na šířku není málo (přece jen to není žádné hubeňounké tintítko).
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    DALEEN: asi záleží na tom, jak dlouho ho v tom chceš nosit - podle mého to stačí i na dospělého JRT - když jsem si já brala Habiba, tak byl "velkej" jako ovladač od telvize, a do tašky cca o 50cm se vejde pořád.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Ahoj všem, prosím o radu. Na konci září si jedu pro štěně JRT a potřebuju si koupit nějakou přepravní tašku. Už jsem zahájila pátrání, chtěla bych něco praktického, hezkého, s kapsičkami....nebude na dlouhé nošení, spíš jen na přepravu do dopravních prostředků. Jednu jsem našla, ale má šířku cca 20cm (délka 46 a výška 33) a trošku se bojím jestl to není málo. Stačí to? díky za odpovědi :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    taky dravec ;)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    kuk ;)

Kámo
    IF_
    IF_ --- ---
    Krmení divoké zvířeny:)

IF_
    IF_ --- ---
    _DUX_X_: arbesak ujde, ale radsi si najdi neco za Prahou, vyjde to mnohem levneji - zalezi taky co potrebujes..
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    někdo doporučení na veterinu v praze?
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    jo a díky za tip s piškotama v kapse.. vodítko již téměř není třeba!!! :]]]]
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    my Jack the ripper:]

CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    Jak si Shira zjednává pořádek

CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    Shira poprvé v Alpách a hned 2x - Dolomity a Švýcarsko očima Jacka

IF_
    IF_ --- ---
    Tak pro všechny, kdo se k nám chcete připojit, registrujte se na modrém foru. http://www.jackrusselterier.info

Pořádáme srazy celostátní i oblastní, třeba pro Pražáky, pardubáky atp., dost lidí je z Moravy, rády přivítáme JRT i PRTíky:) případně jiné pesany. Já jsem Ifík s Moulou pod zařazením hacker fora:))
    EX_TASY
    EX_TASY --- ---
    IF_: ahoj, koukám na ten srazík, to musí být skvěle hyperaktivní výlet :) koná se ta akce nějak pravidelně? Moc ráda bych se se svojí Lily přidala! Děkuji za info..
    IF_
    IF_ --- ---
    CERVENA_JAHODA: Vzala si ji kamaradka co uz ma dva,jela pro ni ze ji veme do depozitu a uz si ji nechala:D dam sem pak fotky.

Az na to ze je vyrozena ,bricho des tak ok,ji vykastrujeme a bude ok.

Ja bych taky chtela 2. Z utulku,ale moji Mouly si asi do ty doby nez sem ji vzala z utulku nikdo nevsimal a ona desne zarli,brala jsem si do depozitu stene z popelnice a ona ho doma kousla:(
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    IF_: vi nekdo jak to s ni dopadlo? dik
    IF_
    IF_ --- ---
    Jsem tak vytočená, je to kráva množitelská co na bazoši před dvěma měsíci inzerovala, že bude mít štěňata JRT ve vzácné modré barvě. Jsem jí psala co to je za podvod, že JRT žádnou modrou barvu nemají. A za dva měsíce projíždim bazos.sk a ona jí tam handluje za dva litry. jasně fena je vyrozena tak ji kopne do prdele. Zabít je málo tyhle lidi.
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    IF_: já bych si jí vzal ale už takhle mám doma Frankieho a přítelčinýho Rustyho a to je na dva plus jedna až moc :(
    IF_
    IF_ --- ---
    Nemuze ji nekdo vzit aspon do depozitu, je od mnozitelky:(

Daruji fenku Jack Russel Terier - Česká republika, predám
    http://zvierata.bazos.sk/inzerat/8887317/Daruji-fenku-Jack-Russel-Terier.php

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam