• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TWARR: Například do metra. V Pražské hromadné dopravě, má být pes buď v uzavřené schránce - tašce nebo na volno s náhubkem. Pokud je volně, platíš za něj lístek, pokud v tašce je převoz zdarma. Takže to vezmu jinak, chci si koupit "kabelku", do které dám svoje a psovi potřeby a v případě potřeby do ní strčím psa - v metru.
    Jediné o co mi jde, jestli se vejde do 20cm šířky?
    TWARR
    TWARR --- ---
    ja nejak nevim, na co prenaset psa. nereknu klicko-boudu to ma svy opodstatneni, ale nosit psa na rameni etc ...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Chovná stanice Z Hradu Pihlov....nevím kde padlo, že je bez PP :) Viděla jsem matku, sourozence z vrhu i ty z předešlých (které si chovatelka nechala). Takže vím jak bude asi velká. Jenže doteď jsem měla čivavy a u těch je to jednoduché...prostě se koupí "to nejmenší". U JRT to už nejde, tak mi jde o to, jestli na krátkodobé přenášení stačí 20cm šířky, nebo se mám kouknout po něčem širším :)
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: No hlavně nemůžeš vědět jak moc ti naroste pokud je bez pp:)

DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: Štěně bude cca tříměsíční až si pro něj pojedeme a nechce se mi za půl roku kupovat další tašku. Nejde mi ani tak o tu délu a výšku, tam se podle mě vejít musí. Ale trošku se bojím, jestli těch 20cm na šířku není málo (přece jen to není žádné hubeňounké tintítko).
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    DALEEN: asi záleží na tom, jak dlouho ho v tom chceš nosit - podle mého to stačí i na dospělého JRT - když jsem si já brala Habiba, tak byl "velkej" jako ovladač od telvize, a do tašky cca o 50cm se vejde pořád.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Ahoj všem, prosím o radu. Na konci září si jedu pro štěně JRT a potřebuju si koupit nějakou přepravní tašku. Už jsem zahájila pátrání, chtěla bych něco praktického, hezkého, s kapsičkami....nebude na dlouhé nošení, spíš jen na přepravu do dopravních prostředků. Jednu jsem našla, ale má šířku cca 20cm (délka 46 a výška 33) a trošku se bojím jestl to není málo. Stačí to? díky za odpovědi :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    taky dravec ;)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    kuk ;)

Kámo
    IF_
    IF_ --- ---
    Krmení divoké zvířeny:)

IF_
    IF_ --- ---
    _DUX_X_: arbesak ujde, ale radsi si najdi neco za Prahou, vyjde to mnohem levneji - zalezi taky co potrebujes..
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    někdo doporučení na veterinu v praze?
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    jo a díky za tip s piškotama v kapse.. vodítko již téměř není třeba!!! :]]]]
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    my Jack the ripper:]

CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    Jak si Shira zjednává pořádek

CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    Shira poprvé v Alpách a hned 2x - Dolomity a Švýcarsko očima Jacka

IF_
    IF_ --- ---
    Tak pro všechny, kdo se k nám chcete připojit, registrujte se na modrém foru. http://www.jackrusselterier.info

Pořádáme srazy celostátní i oblastní, třeba pro Pražáky, pardubáky atp., dost lidí je z Moravy, rády přivítáme JRT i PRTíky:) případně jiné pesany. Já jsem Ifík s Moulou pod zařazením hacker fora:))
    EX_TASY
    EX_TASY --- ---
    IF_: ahoj, koukám na ten srazík, to musí být skvěle hyperaktivní výlet :) koná se ta akce nějak pravidelně? Moc ráda bych se se svojí Lily přidala! Děkuji za info..
    IF_
    IF_ --- ---
    CERVENA_JAHODA: Vzala si ji kamaradka co uz ma dva,jela pro ni ze ji veme do depozitu a uz si ji nechala:D dam sem pak fotky.

Az na to ze je vyrozena ,bricho des tak ok,ji vykastrujeme a bude ok.

Ja bych taky chtela 2. Z utulku,ale moji Mouly si asi do ty doby nez sem ji vzala z utulku nikdo nevsimal a ona desne zarli,brala jsem si do depozitu stene z popelnice a ona ho doma kousla:(
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    IF_: vi nekdo jak to s ni dopadlo? dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam