• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: To je dobře. Bohužel člověk i u chovatelů narazí na prasárny, od krytí vad po topení štěňat nesplňujících standart... nebo nosících vadu. Ale proti množitelům pořád lepší to jo:)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Je fakt, že jsem v tomhle možná trošku extrém....i morče mám od chovatelky a ne ze zverimexu. A docela se to vyplatilo, hned první večer nám žralo z ruky. Tím že jsem jezdila s čivavou na výstavy a pohybovala jsem se mizi lidma co se zajímají o chov nebo mají přímo chovatelské stanice jsem si dost vyhranila názor. Nic proti pejskům z útulků nebo od množitelů nemám....ty pejsci za to nemůžou, ale nehodlám podporovat množitele :)
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: Tak jasně, ale takových lidí jako ty je menšina a já mám jrt z útulku a spíš znám ty množitelské případy, tak mám tendence být apriori nedůvěřivá :D

DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: V pohodě, jelikož běhá po čechách víc raslíků bez PP než těch s PP, tak je to pochopitelné. Osobně nemám ráda množitele a psy o kterých nic nevím a neznám předky :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: Díky moc, nakonec jsem upřednostnila psí pohodlí (doufám) před praktičností pro mě a pořídila odtud http://www.iridog.cz/katalog/zbozi/tasky-pro-psy Klasická psí taška, ale jsou na ní kapsičky...tak snad bude dobrá :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Jinak teď otřesná zkušenost s VHS Bohemia platina. Štěně dali novým majitelům už v šesti týdnech :X
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: Tak to pardon:) Chovka vypadá sympaticky:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    optimální řekla bych pro to, co hledáš... http://www.akva-exo.cz/detail/pro-psy/tasky-batohy/kabelky/5866/
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    DALEEN: nebo mrkni ještě sem, taky jsou dobrý
    Akva-exo | Tašky, batohy a kabelky na psy
    http://www.akva-exo.cz/chovatelske-potreby/pro-psy/tasky-batohy/
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TWARR: Tak uvidíme, ještě pokouknu, co kde najdu....ale přijde mi to dost zoufalé. Jako tašek všude habaděj, ale buď jsou to takové ty růžovoučké s leopardím vzorem a kamínky (což fakt ne, pořizuju si psa a na panenku) a nebo už čistě praktické psí přepravky (což do auta fajn, ale na nošení v ruce moc ne). Nějak nic mezi tím.
    TWARR
    TWARR --- ---
    DALEEN: ja mam prta ne jrt, ale rozdil je jen ve vejsce kvuli noham ... tyjo ale ted jsem si vzal pravitko a zjistil, ze nemam vubec odhad ;DD ale tech dvacet na sirku na to mestsky prenaseni by imho melo stacit, ty tasky jsou stejne takovy ty molitanovy a pes se v tom dokaze stocit ze ani nevis ;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TWARR: Děkuju :) Mě právě těch 20cm na šířku přišlo málo, tak se radši ptám. Mám zkušenost jen s menšími plemeny (čivava) :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    DALEEN: volno s nahubkem to asi nebude, spis na voditku s nahubkem ;) kazdopadne, obcas listek pro psa koupim obcas ne, pri kontrole, kdyz jsem listek pro psa nemel, nikdo nic neresil ... jinak 20cm sirky bude hodne, spis myslis delku, se koukni na matku a otce toho stenete, ale spis bych to videl tak na tricet, pokud to chces na porad ... coz na porad nebude, pokud to budes pouzivat casto ;))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TWARR: Například do metra. V Pražské hromadné dopravě, má být pes buď v uzavřené schránce - tašce nebo na volno s náhubkem. Pokud je volně, platíš za něj lístek, pokud v tašce je převoz zdarma. Takže to vezmu jinak, chci si koupit "kabelku", do které dám svoje a psovi potřeby a v případě potřeby do ní strčím psa - v metru.
    Jediné o co mi jde, jestli se vejde do 20cm šířky?
    TWARR
    TWARR --- ---
    ja nejak nevim, na co prenaset psa. nereknu klicko-boudu to ma svy opodstatneni, ale nosit psa na rameni etc ...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    IF_: Chovná stanice Z Hradu Pihlov....nevím kde padlo, že je bez PP :) Viděla jsem matku, sourozence z vrhu i ty z předešlých (které si chovatelka nechala). Takže vím jak bude asi velká. Jenže doteď jsem měla čivavy a u těch je to jednoduché...prostě se koupí "to nejmenší". U JRT to už nejde, tak mi jde o to, jestli na krátkodobé přenášení stačí 20cm šířky, nebo se mám kouknout po něčem širším :)
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: No hlavně nemůžeš vědět jak moc ti naroste pokud je bez pp:)

DALEEN
    DALEEN --- ---
    KEJKA: Štěně bude cca tříměsíční až si pro něj pojedeme a nechce se mi za půl roku kupovat další tašku. Nejde mi ani tak o tu délu a výšku, tam se podle mě vejít musí. Ale trošku se bojím, jestli těch 20cm na šířku není málo (přece jen to není žádné hubeňounké tintítko).
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    DALEEN: asi záleží na tom, jak dlouho ho v tom chceš nosit - podle mého to stačí i na dospělého JRT - když jsem si já brala Habiba, tak byl "velkej" jako ovladač od telvize, a do tašky cca o 50cm se vejde pořád.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Ahoj všem, prosím o radu. Na konci září si jedu pro štěně JRT a potřebuju si koupit nějakou přepravní tašku. Už jsem zahájila pátrání, chtěla bych něco praktického, hezkého, s kapsičkami....nebude na dlouhé nošení, spíš jen na přepravu do dopravních prostředků. Jednu jsem našla, ale má šířku cca 20cm (délka 46 a výška 33) a trošku se bojím jestl to není málo. Stačí to? díky za odpovědi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam