• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    TWARR
    TWARR --- ---
    AMAZONKAAA: öna IF_ mela na mysli, dle meho, to, ze majitele svejch pp psu, jim rikaj jinak. anzto je to vetsinou dle ty pojmenovavaci konvence jmeno, ktery se neda rozumne pouzivat, nebo je proste divny ;)) jak je to u kocek to netusim, kocky bytostne nesnasim ;))
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    AMAZONKAAA: nádherný mufíno.... to bude drak:)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: Teda nevim, náš kocour se jmenuje Mikeš a Mikeškem zůstal. přiznávám občas na něj voláme "slezztohostolutykreténe", ale to jsou pouze vyhrocené situace :D
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Gas jako plyn taky dobrý :D

Já o další uvažuju Kari nebo Chilli nebo se mi líbí Rakev, ale ještě nevim:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: moje fena se jmenuje attenta ;) rikam ji mia, pes se bude jmenovat gus a budu mu rikat gus (gas), pac nema povolenku z cmku zejo ;)
    AMAZONKAAA: proc ne ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR:
    AMAZONKAAA: Stejně se jim neřiká jménama ne :D Můj pes se sice ofiko jmenuje Moula, ale nejčastěji jí říkám Budlina :D (neptejte se mě proč:)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Proč hůř :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    zolik ;) ten muj dopadl hur, gus ;D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak mám zase pár nových fotek Žolíka :) Už má přes kilo, a snad za těch 19 dní už bude doma...

TWARR
    TWARR --- ---
    krasnej retez a pekna granulovana podestylka
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    IF_: prej "hloupejsiho"! aha... tak ja bych mela tip kdo je hloupej. demence.
    IF_
    IF_ --- ---
    No to je zase inzerát...

Jack Russel Teriér - Nitra, predám
    http://zvierata.bazos.sk/inzerat/14483925/Jack-Russel-Terier.php
    IF_
    IF_ --- ---
    Ano dalsi podvod jsou granule dle velikosti plemen:/

V granularskych dietach se nevyznam, vim ze se o nich nekolikrat rozepisovala id Camella. Ale nejlip tohle konzultovat s vetem, ale ne s tim co ti doporuci Eukanubu:///
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    IF_: jo a zapomněla jsem se zmínit,že má 1,5 roku,takže je dost mladá a pohyb má na poli a loukách za Prahou,nehledě na to že jsou na zahradě a oba a tři hodiny procházky,nebo spíše zdrahaček a honění zajíců jim oběma stačí. :-)))
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    IF_: to máme nařízeno od veterináře,je kastrovaná a opravdu je potřeba,aby shodila 5 kilo. Bohužel,veterinář mi řekl,že Eukanuba je v poho, takže to došlo až tak daleko. Ještě ke všemu máme granule pro malé a střední plemena,takže žerou v podstatě to samé. Chci jim dát to co potřebují,ale nechci už naletět na reklamu. :-)
    IF_
    IF_ --- ---
    ELISHEVA: A ty máš teda problém s váhou u obou? tak vyměň granule a uvidíš, třeba to pomůže bez diety... případně o něco snížit krmnou dávku.
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    IF_: takže bys dala granule na redukci hmotnosti?
    IF_
    IF_ --- ---
    ELISHEVA: Přece nezáleží na tom, zda je fena kastrovaná nebo ne, to je jen reklamní tah stejně jako granule určená pro konkrétní plemena.
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    ještě otázečku,prosím.....návrh na granule pro kastrované feny, budu muset odstoupit od Eucanuby i u feny,ta srst je hrozná i u ní. děkuji
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    Díky moc všem....zkusím tu Acanu a uvidím co dál :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam