• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Siegfried? Nezni to pro psa moc složitě:)?
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    AMAZONKAAA: Můj se jmenuje Chucky a volám na něj Pašíku :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    TWARR: Chtěla jsem jen říct, že když už takové jméno dostane, tak krom "prdelky, bobana, trubky, miláčka a broučka" to prostě bude Žolík, nedala bych mu jméno, který by mi bylo blbý řvát na chodníku. Jeho bratříček bude třeba Siegfried... A to už je jinej šálek čaje :D
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    IF_: krev ve stolici spíš né? pije ale nežere nemá asi vubec chť jíst a je strasně pohublá:(
    IF_
    IF_ --- ---
    BLOODANDSOIL: Tak to s tim asi spuvisi. Hlavne sleduj zda nema v krvi stolici a pije,nekrmit a pak dietu.Pripadne zmerit teplotu.
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Myslela jsem to tak ze vetsina lidi ma pro sveho psa mraky zkomolenin,ten muj slysi tak na 20 verzi:D
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    ahoj mám dotaz co mohlo zpusobit že muj pes ma už druhý den prujem a zvrací je clkově skleslá a má zřejmě křeče v břiše :( jsem z toho na nervy páč muj minulý pes umřel na trávící system:( daval sem jí k jídlu vařené kosti vepřové kde bylo spousty masa ale asi jsem jí to nedal dostatečně vychladit a je možné že to sežrala ješte horké muže to mít co dočinění s jejímy problemy? nebo to je spíš tím že sežrala něco venku? je to JRT křžená s kratkosrstým terieérem:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    AMAZONKAAA: öna IF_ mela na mysli, dle meho, to, ze majitele svejch pp psu, jim rikaj jinak. anzto je to vetsinou dle ty pojmenovavaci konvence jmeno, ktery se neda rozumne pouzivat, nebo je proste divny ;)) jak je to u kocek to netusim, kocky bytostne nesnasim ;))
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    AMAZONKAAA: nádherný mufíno.... to bude drak:)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: Teda nevim, náš kocour se jmenuje Mikeš a Mikeškem zůstal. přiznávám občas na něj voláme "slezztohostolutykreténe", ale to jsou pouze vyhrocené situace :D
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Gas jako plyn taky dobrý :D

Já o další uvažuju Kari nebo Chilli nebo se mi líbí Rakev, ale ještě nevim:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: moje fena se jmenuje attenta ;) rikam ji mia, pes se bude jmenovat gus a budu mu rikat gus (gas), pac nema povolenku z cmku zejo ;)
    AMAZONKAAA: proc ne ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR:
    AMAZONKAAA: Stejně se jim neřiká jménama ne :D Můj pes se sice ofiko jmenuje Moula, ale nejčastěji jí říkám Budlina :D (neptejte se mě proč:)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Proč hůř :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    zolik ;) ten muj dopadl hur, gus ;D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak mám zase pár nových fotek Žolíka :) Už má přes kilo, a snad za těch 19 dní už bude doma...

TWARR
    TWARR --- ---
    krasnej retez a pekna granulovana podestylka
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    IF_: prej "hloupejsiho"! aha... tak ja bych mela tip kdo je hloupej. demence.
    IF_
    IF_ --- ---
    No to je zase inzerát...

Jack Russel Teriér - Nitra, predám
    http://zvierata.bazos.sk/inzerat/14483925/Jack-Russel-Terier.php
    IF_
    IF_ --- ---
    Ano dalsi podvod jsou granule dle velikosti plemen:/

V granularskych dietach se nevyznam, vim ze se o nich nekolikrat rozepisovala id Camella. Ale nejlip tohle konzultovat s vetem, ale ne s tim co ti doporuci Eukanubu:///
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam