• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    _DUX_X_: Domácnosti budu velet ja :D Kocour je jen uraženej. Ale už je to lepší, už přestal trucovat a nechá se pohladit a dokonce se přišel pomazlit. Žolík zatím furt jen chrápe, takže dává Mikešovi prostor k očuchání :)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    AMAZONKAAA: je boží :) akorát to vypadá že domácnosti bude velet kocour :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak to je on:)

Tahle je strašně mázlá, ale je úplně první doma :)

IF_
    IF_ --- ---
    Dospelyho psa jsem prejmenovala za 3 dny:)

A nahod fotky malyho.
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    AMAZONKAAA: oni si na jméno zvyknou neskutečně rychle :)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak už je to doma. :) Včera z něj kocour byl absolutně vyděšenej, dneska v něm bojuje zvědavost se strachem, myslim, ze to bude dobrý :)
    Spal s náma v posteli, dokonce i kocour spal s náma, takže když nic jinýho, tak aspoň respektovat by se mohli. Vydržel do procházky až do půl sedmé ráno, ale bohužel už nevydržel, než jsem si zavázala boty :D na místo, kde jsme byli na vyvenčení včera, se nechal donest, s přemlouváním udělal pár krůčky, ale pak honem domů. a to už šel po svejch. nevim, jak se to povedlo, ale na zavolani jmenem opravdu pribehl pres dva pokoje, a to me nevidel, byl zalezlej v krabici. A ted tu vedle me uz zase hnípe, zabalenej do deky :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Troskari:D
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: vic jak dva psy v meste ani omylem :))
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Pokud chces poslat info neni problem:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    no a za mesic budou cumet takhle dva ... kazdopadne hledat bydleni je dobrej ulet, vetsina pronajimatelu ma ze psu nejakou fobii ci co
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: akorat to jde asi videt jen tem, co jsou na tom foru zalogovany. coz napriklad ja nejsem ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak máme na JRT foru v depozitu u jedné členky roční fenku JRT X PRT, je boží:)

IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Dost hloupý no...
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    prisaham, ze ji mit po ruce, tak ji na miste ubezdusim. Tohle jsou hodne blby fory.
    IF_
    IF_ --- ---
    Ja si ji pujcila na 14 dni z utulku aby mi nebylo smutno po psovi o kteryho jsem prisla:)))
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    AMAZONKAAA: :))) ještě že já se jeden den rozhodl že si Frankieho vezmu a druhej den už jsem ho měl doma :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    To je teda dost husty...
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak zase já, ještě budu chvíli otravovat, než se sebe vysypu všechny ty dojmy, které se pojí s pořizováním prvního štěňátka. Mám pro vás smutnej příběh se šťastným koncem.

Náš vrh má pět štěňátek, Buráka, žolíka, Siegfrida, Pistácii a Rozinku. Pro Žolíka si jedeme v pondělí a kamarádka měla zítra ve dvě hodiny dostat Buráčka. Doma nachystaná, výbavička skorem za pět tisíc, natěšená na to krásný stvořeníčko a najednou jí přišla smska: "Ahoj Káťo, moc se omlouvám, ale Burího ti zítra nemůžu dát. Ráno se stavím vrátit ti peníze, nezlob se prosím."

Katka začla brečet jak krokodýl, okamžitě mi volala, protože já kvůli tomu svýmu uzlíku chlupů magořím stejně jako ona. Zpráva mě taky vyděsila, inu jala jsem se psát sestře slečny, co má ty štěňátkadoma, a ona, že o ničem neví.

O dalších 15 minut později, které stály Káťu vyzvracenou večeři a téměř infarkt se vše vysvětlilo v náš prospěch. Slečna se jen loučila se štěňátky a přepadl jí hloupý sentiment.

Takže prckové budou, ale přísahám, že já nejmíň pět minut nedejchala...
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Krokodyl rulezz..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam