• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    SUMMER: No a jak se je to snažíš odnaučovat, jak je zato trestáš?
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    IF_: Já mám třeba doma problém se značkováním (máme dva psy) a nevím si s tím rady. Docela bych ocenila nějakou radu. :)
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Můj pes má pelech a má ho jako útočiště... prostě od zacatku jsem ji ucila pomoci pamlsku na misto, ma tam hracky, deku, nenapadlo by ji mocit nebo si nicit pelech, to je divne a nenormalni...

Pes ti ničí i jiné věci? Jak často s nim cvičíš, jak často ho venčíš, jaký aktivity s nim děáš, je dost vybitej?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: TWARR: memu psovi patri misto ktere si sam nasel a to spodni foch meho satniku. Vecne mam chlupaty vsechny sukne, ale proc mu to odpirat. Kdyz zadne misto nedostane, najde si ho sam. Ten nas vykuk ma pelech skoro za litr a stejne radsi hnipe na mym pradle :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: kdyz jsem doma tak urcite, kdyz nejsem doma, jak to mam resit. porad.
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Tak nějaké své místo snad pes mít musí ne...
    TWARR
    TWARR --- ---
    Gus mi to delal. Chcal. Nesral. Ale bylo to imho psychicky. No a ted je to vyresene. Zadny pelech nemaji, vsechny je rozjebal ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    DALEEN: No rozhodně to není normální. Neni to třeba tím, že se ji méně věnuješ a ona se na sebe snaží upozorňovat?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Mám dotaz. Proč si pes čůrá do pelíšku? Nikdy jsem to u žádného svého psa nezažila a přijde mi dost divné, že by si pes znečistil místo kde spí. Myslím, že to začalo před dvěma měsíci když jsem se vrátila s miminkem z porodnice. Vypadá to, že Lara vzala miminko za vlastní a pořád kolem něj lítá. Chápu, že je to pro ní stres. Venčíme jí dostatečně často, ale občas když jsem jí přistihla že dělá louži (nebo i bobek) doma a houkla jsem na ni, zaběhla do pelíšku a dokončila to tam. Navíc podle stavu a pachu pelíšku to vypadá, že pokud v noci nevydrží, tak se prostě vyčůrá tam. Jasně, je to stresem, ale proč? a co s tím?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak jsme Žolíkovi v ProŠelmy koupili tenhle balon. Je z nej nadsenej a je fakt sranda ho pozorovat, bohuzel nefunguje mi YT, takze davam odkaz na jineho pejska s tou samou hrackou :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=473846362677203
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: ne patej klidne nuzkama, jen je potreba navyk, aby u toho nedelal cirkusaka, pak je vsechno ok. hlavne je to rychly.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Novej obchudek ve vysočanech, maji pekna voditka a obojky :)

https://www.facebook.com/proSelmy?fref=ts
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KARYSLAV: taky by mi bodlo nějáký doporučení
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Nemáte někdo tip na dobrý klečtě na drápky? POtřebuju s tím stříhat hlavně ten 5 pařát, protože jsem dořezanej jak kdybysme měli 10 koťat..
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Číňánka jsme si nakonec nevzali :-) ale tady podhazuju nějaký fotky od chovatelky

» NÁVŠTĚVA FOTOATELIÉRU / Chovatelská stanice London´s Brandy – Parson Russell Terrier
    http://www.londonsbrandy.cz/stenatka/navsteva-fotoatelieru/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KEJKA: kdybych se šel podívat, tak si napučuju kde to de a pak budu jíst psí konzervy z kauflandu :-)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    KARYSLAV: tak za takovejhle podminek je to urcite rozumny.. vsak uvidis, az nazraje cas treba.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    takže jsi se podívat byl...?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Tak jsem vyměkl, nedokážu se racionálně přenést přes fakt že je to minimálně jednorázově 10-12 tisíc se vším všudy (dodatečný náklady na psa) i po "slevě" za předkus, který teď prostě nemám a pučovat na psa si nechci a nebudu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam