• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    Vořech za 4 litry s pelechem na hajzlu, neber to. Střílet ty lidi fakt...

Jack Russel teriér - Jihlava, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/31019517/Jack-Russel-terier.php
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    IF_: Fik se nebal prvni dva roky a pak to zaclo. jak slysi neco venku, jde u nohy a ani se nevycura. kdyz to slysi v byte, tak nam leze nam po hlave nebo se schovava.

jak konkretne se trenuje, aby se pes prestal petard a ohnostroju bat? a zrovna na loveckej vycvik se s nim nechystam:)
    IF_
    IF_ --- ---
    Blesková žádost: Silvestrovská petarda vyděsila roční fenku, utrhla se z vodítka a utekla. Neviděli jste ji??? | E-CHOMUTOVSKO.CZ
    http://www.e-chomutovsko.cz/...da-vydesila-rocni-fenku-utrhla-se-z-voditka-a-utekla-nevideli-jste-ji
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Kámo se od nás nechtěl ani hnout, chvíli jakože pobíhal po obýváku, ale když viděl, že jsme jen na balkoně a nikam nepůjdeme, tak si zalezl do pelíšku a trpělivě čekal... když jsme se vrátili, tak se k nám naprdelil na gauč a z okna pozoroval světýlka, takže taky celkem v poho :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    hehe, ja to mel jednoduche. mia byla nasrana a nevnimala, protoze mela haraci kalhotky. a gus ostatne taky nevnimal, protoze bud chrapal, nebo ho zajimala harajici mia .D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KARYSLAV: to ti závidím a přeju.
    Lara byla šílená strachy, nakonec se počůrala na polštář a poblinkala u skříně. Nedokázala si zalézt. Takže příští rok to vidím na nějaká sedativa, takhle ji trápit nechci. Bylo to horší jak loni.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV: Jen tak pro pořádek - tyson nakonec na silvestra byl uplně v pohodě, napůl zalezlej ve skšíni a napůl na gauči, a bylo mu všecko jedno. Ani pivo, ani prášky jsem do něj necpal, zdálo se mi že když je ve skupině tak to není tak kritický.

Takže to dobře dopadlo :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KEJKA: Tyson chlastal jen malej, teď nic nechce... plzeň bych mu dát mohl, ona má s sobě asi něco co má rádo víc psů protože jsem to s tou plzní jak píšeš pozoroval u více :-D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KARYSLAV: jako asi to není nic zdravýho ani světobornýho, ale Kámo miluje plzeňský pivo a jednou se takhle sám oblbnul asi třetinkou, když přišel k nestřežený sklenici a ožral sám sebe a byl v klidu - světe div se, ale jinýho piva si ani nevšimne, od tý doby jakmile mu dáš jen čuchnout plzně, tak by se ublízal, na ostatní jen ohrnuje frňák...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: On se nebojí tai že by až bezhlavě zdrhal, jen je chudávk vystresovanej až na půdu. No peklo.. Ale halt asi dostane oblbováky no :-/ chjo.. zkusíme eště špunty do uší, a už jsem mu udělal i boudu v nejtišším pokoji ve skřini ať má pocit že je hezky schovanej.. tak snad bude v pohodě.
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Budes muset trenovat pres rok:( Ted asi ten pasek a brzo vyvencit a hlavne nepoustet t voditka...
    TWARR
    TWARR --- ---
    a jeste jedna tematicka zeano.
    TWARR
    TWARR --- ---
    huhu bamboo je nas pritel jiz pres rok a drzi! i kdyz trosku jinak, nez bylo asi zamysleno vyrobcem :D

obdobne je na tom jeste jedna ruzova kravovina :))

KARYSLAV: vidis, a me prestal :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Tak a je to v loji.

Zatímco loni byl tyson na silvestra uplně v pohodě a nějakej bordel z petard mu mohl být u ocásku, letos při sebemenším prasknutí chytá hysterickej záchvat (asi hormony nebo mu prostě jen jebe, nevim).

Tak řeším co s tím, protože letos ho asi nezvládneme dát nikam „do klidu” protože ten nějak na žádným z míst kam můžem letos nebude.

Co z toho vyplývá, máte někdo nějaký praktický osobní zkušenosti s řešením tohodle problému? Já nejsem příznivcem prášků ani u lidí, natož pak u toho malýho tvorečka.. ale jestli z toho bude tak vystresovanej že se bude klepat celej den jak osika, tak mu to ublíží asi daleko víc (a to bydlíme v části kde je relativně klid). Fakt nechápu co se s ním stalo.

Uvažoval jsem, že bych ho zkusil uklidnit nějakou trávou, ale jednak nemám tušení jak ji nadávkovat (v jídle), protože to se posledně nepovedlo správně ani mě samotnýmu :-D a jednak si nejsem jistej jestli by to mělo ten správnej účinek.

Pokud teda budete mít tip, na něco smysluplně šetrnýho, budu nesmírně vděčnej, a Tyson předpokládám taky.. Děkujem!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: tojo, pro "normální" psy je to super značka, jsme s tím začínaly a je to fakt bezva.. akorát teda bez slev ty ceny.. uf.. ale to je všude.. a jak s dětma :) prostě je to drahý...
    IF_
    IF_ --- ---
    Huhu pták po hodině agility:)

IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Ale jinak mají pěkné věci i mlsky... a viděla jsem teď krásný pelechy, ale na jrt za 900 :O. Njn, je to značka Pet centra...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KEJKA:
    IF_: aktuální poločas rozpadu čehokoli z bamboo je cca 15 minut :) ať je to co jeto. Zatím se nějvíc osvědčil Kong pro psy 20-30kg, který ten náš malej ichtyl nezvlýdne dostatečně vzít do tlamy a rozšrotovat..
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    už máme podobnou kouli a asi mu tak trochu vadí ty bodlinky, tak do toho žvejká jen tak opatrně, ale hraje si s tím moc rád :)
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Hm tak jestli to je Huhu bamboo tak přesně tahle osmička nám vydržela asi den :D A měla jsem od nich ještě jednu a taky nic:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam