Tyvole, neperte se se mnou, děti. Kdovi, kolika z věs jsem na tý Americe půjčoval baterku.
SWAMP_ASS: Nerozumíme si, Nic nestavím mimo zákon, dokonce ani uražené zámky, moje anarchistické cítění je považuje za drzé uloupení země prostým lidem.
Kteří spolu ale musí tu zem chránit, aby nezmizala. Například tím, že nebudou prozrazovat, kde se co dá zlikvidovat a budou si dávat majzla, aby fotky byly obtížně zařaditelné prostorem, ale i dobou vzniku.
Nebo tím, že když mi nařídí úřad něco zamknout nebo mne okolnosti k tomu donutí, dám na dveře na sebe kontakt. Někdy to zabere. Někdy ne, ale nic není stoprocentní.
Kopal jsem dlouho, kopal jsem dost. Nejlepší na tom dycky byla ta parta. Ty sny o dómech s lodičkami až potom :-)
Přemýšlel jsem o tom dlouho, ještě jako puberťák se zablácenejma teniskama. To zaměření se na šachty byla v mém případě vlastně taková zbabělost. V jeskyni nikdy nevíš, jestli ta trhlina někam vede nebo budeš dva roky hryzat skálu. Ale v šachtě si to velice rychle spočítáš. Krom toho když to spadne, ze šachty máš lepší šance se dostat. Nebo aspoň trpět kratší dobu.
PENGU1019: ...no, asi tak posledních dvacet let. Pravda, jsou tu i větší kabrňáci.
Proč se ptáš? Budeme tady na sebe machrovat, kdo soukal delší tkaničku?
EOS: jako Ňifka?
PREBRAL: Jo, napřed ukradli Hagenovi helmu a potom zmizela i kolejnice. Člověče, a potom to pro mne nějak přestala bejt Amerika, na který jsem celé soboty a neděle protahoval turisty bez baterek tam a zase nazpět jako přívozník přes moře.
FOSILIE: Přišla jsi o hodně. V napjatém tichu plném očekávání se ten kovový ráz nese jako kladivem po hlavě. Splynutí s těmi chodbami. Podpis na duši.
DALLILA: ...
Příbramský daemon? To jakože si to PK podepsal, nebo tam bylo věnování!?