• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    OMI
    OMI --- ---
    tak to já bych tipoval kačenku nebo parníček.
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    OMI: Usij si ho, vyjde to nejlevnejc, stejne se v dire za par roku zkurvi.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: OK teď to zní opravdu jako výzva, tákže až to budu mít za ssebou dám vědět co tam plave, sorry za OT, ale myslím že tam plave hovno :)
    OMI
    OMI --- ---
    Z jiného soudku, dotaz: co stojej speleovaky od Meanderu? A když chci tak do dvou měsíců nakoupit základní výbavu lano)sedák)karabiny a potřebuju to s účtenkou, kam nejlevnějc se obrátit? (Dokud firma dává, musím udělat nějakej základní set, už mi přijde trapné ve svém věku se všude jistit repšňůrou a dvěma karabinkami.)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Jo a dokud mi neřekneš, co plave na hladině toho jezírka neuvěřim, žes tam byl :-)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: Já nevim, jestli ti mám říct co tam a jak je to dlouhý, abys pak nebyl překvapenej že nemáš málo lana. Ale stejně - my machři to lezem freestylem bez lana!
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    Esi myslis tu picu co je v ni dole voda, tak se da celkem v pohode.....:) Fosilie ma recht, ze je to asi jediny misto v Tomaskarne co stoji opravdu zato. Jinak by to bylo dolu a nahoru:)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: ty jsi v tý puklině byla?, přišlo mi to celkem nemožný, ta její hrozivě vypadající vertikální poloha, vzdali jsme to také z důvodu zavěšení padesátky na vrchním oku a jištěné v mezipatře, dohromady nám na zemi zbylo něco kolem max 6 metrů a na to jsem prostě neměl pouštět se někam kde nevim co je na dně. Heh tákže zpět do Tomáškárny a prolézt puklinou na dně !!! Na jaře jeden z prvních plánů....
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: Když tě svědilo, tak proč si tam nevlezl? To je jediná zábava na celý Tomáškárně, teda pokud se tam zrovna nesnažíš slanit sud piva nebo prase :-)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    MARTINM_LSD: jj maj ..
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---

Vevuska na žebříku
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---

Cvrček s krátkým jeemarem
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PREBRAL: klobouk dolů před archívem YT
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: Tomáškárna a Barandovka mě letos taky nemilosrdně trefila při sčítání. Kamarád si z Tomáškárny odnesl ponaučení z doporučené délky kšandy na Jeemaru, jeho délka činila pouhých 45 cm a při návratu jsem mylsel, že už to nevyleze. Já jsem si odnesl svědění v zátylku, jelikož na "dně" na mě čučela jakási puklina čočkovitého tvaru, do který jsem se v tu chvíly neodhodlal bože, ale jak to svědilo, nedokázal jsem tam dosvítit, ale shodli jsme se na tom, že tam na nás čučí již vodní hladina.
    DALLILA: doporučuji tyto dvě jeskyně jako tréning lezeckých technik...
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    OMI: Delsi tkanicky mam jaaaaaaaa:)
    OMI
    OMI --- ---
    Ale fotka skvělá. Jenom ta od čelovky LED-záře na palcích vypadá, jak kdyby to držel mrtvej Hagen sám.
    OMI
    OMI --- ---
    PREBRAL: to není opěvovaná kolejnice zvaná "gong". takže je to věnování. A po zkušenostech s ním se těším, až mi za dva roky někdo mezi řečí sdělí zajímavou historii tohoto gongu, portože pochybuju, že ho koupil za výplatu v krámě. To bude tak z osmého patra právě zapalvovaného dolu.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    OMI:
    Photobucket

Nevím samozřejmě, zda se tam podepsal sám, a jestli se teď po roce v pokojích mladistvých trampek namísto Hagena zjevuje Kadlec :-)
    OMI
    OMI --- ---
    ...jste mě nakazili, chtěl jsem pochopitelně napsat "z Tetína". Máte na mě blbej vliv.
    OMI
    OMI --- ---
    MARTINM_LSD: ...co je tohle za otázku. No z Příbramě přece. a z tětína taky, ale tam projdou všichni lidi, co za něco stojej. A Daemon by si spíš měl říkat Loutkař, jakse u něj nenápadně sbíhaj všechny nitky. A že drtivou většinu lidí prokouknu dřív než mi podaj ruku, pozadí jeho činů mi obvykle dojde až po letech, kdy to někdo vykecá.
    Toho člověka bezmezně obdivuju, takovejch exotů fakt ve vesmíru není moc. škoda, bylo by veselejc.

Fakt byl podepsanej na tom gongu !?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam