• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    My jsme měli Barumky na Fabii 1.4MPI vždycky a taky si nemůžu stěžovat. :-D

CHARVYBURGER: Já si koupim Toyo. Přecejenom jsou to Japonci. A nebo Yokohama, ale ty se mi tolik nelíběj.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CHARVYBURGER: No pokud jezdis podle ceskejch predpisu a nejezdis pilu tak ti barumky klidne doporucim. Totiz az na to ze sou hlucnejsi sou barumky dobry gumy.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    IKSIK: Mas recht, jeste rikal Toyo, ze jsou taky dobry. No nevim ja vetsinou slysel to samy. Nevim kdo by ti treba doporucil Barum nebo Matador. =) Mam outbacka a ty gumy tam mam, resp ty rozmery, pokud vim.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Jak myslíte, že by se jezdilo na tomhle? ;-)
    http://www.toyopneu.cz/detail/pneumatiky/r1r-85-v-195x55r15.html

CHARVYBURGER: On každej radí něco jinýho. Ty máš Outbacka? Tyhle gumy máš asi v TP, viď?
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    IKSIK: Bridgestone 205/70R15 jedna za dvojku... Radili mi jedine Bridgestone, Firestone nebo GoodYear.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Mimochodem, zkoušel jste někdo něčím natírat vejfuk, aby neupadnul tak rychle? Existuje na to něco lepšího než šopování hliníkem?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CHARVYBURGER: Hm. To Ti teda nezávidim. A jaký gumy jste na to dali?
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Tak me tedka moc potesili. Podle vytunenyho zvuku u levyho kola jsme zjistili ze se nas vejfuk odebira do plechovyho nebe. Rikal jsem si no tak to bude trochu vic nez normalne, tak 2-3litry. Hovnajs... Na nasi 2,5 se neoriginaly nedelaj, takze budem mit asi krasnej novej nalestenej vejfuk z Japonska za 8. K tomu jsme tedka kupovali novy pneumatiky taky za 8 a vymena oleje za 2. To auto si mysli ze mam asi doma oslicka otres se...
    KEDUEL
    KEDUEL --- ---
    ten ochranej bok je myslim jen takovej bonus, který tí ráfek moc nezachrání
    4PTO
    4PTO --- ---
    COMMANCHE: !!!!!! já to sasmý zjistil v docela HC bouřce, bylo to navíc ve tři ráno.. to jsem si užil :-/

.........pneu jsem měl už na dojetí tak jsem druhej den objednal všechny nový, no a až když mi je přezuli tak mi řekli že je to špatnej "typ" že není na ALU - že nemá ochranej bok vypouklej :( tak si na to dejte bacha -> ale přijdu si jak jedinej kdo to nevěděl, protože komu jsem to řekl tak ten mi dycky řekl "však jasně že" :))

AXTHEB: hh já s tím přejel přes přejezd a stálo mě to 900 ta oprava .)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COMMANCHE: Dokud s tim nehnes tak to rafek neposkodi.
    CROSS
    CROSS --- ---
    COMMANCHE: yy to mam stejny, sroubovak, klic na kola a klic na okno. Klic na kola mam nicmene ulozenej nekde u heveru vlevo od rezervy v takovym polystyrenovym vylisku.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    CROSS: Podle manualu bych mel mit sroubovak, klic a jeste jeden klic (na stresni okno). V krufru je nad pneumatikou napravo prihradka, kde je trojuhelnik a vlevo prazna prihradka, kde predpokladam melo byt ulozeno pouzdro s naradim. Pod pneumatikou uz nic neni, doublechecked :). Takze si poridim nejakou sladnou verzi klice, dam ho do nejakeho pouzdra a to dam na jeho misto a bude to. Nejaky opruz navic.

BTW, auto lezi uz tretim dnem na rafku, jaka je moznost, ze se disk poskodi?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Já jsem k autu taky dostal snad všechno kromě klíče na kola. Ale v tom plastu na rezervě jsem měl volnou přihrádku jak dělanou na mojí sadu gola klíčů s ráčnou, takže s sebou vlastně vozím skoro všechno potřebné nářadí včetně klíče na kola. :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    COMMANCHE: neni jenom sikovne schovanej v kufru pod dnem? (Nevim, jak to maj Legacy/OTB, ale ve forestru mam pod dnem kufru nekolik podivne tvarovanejch prihradek, a v jedny z nich se ukrejval i originalni klic na matice od kol.)

Jinak ten, co doporucuje KINGFISHER mam, a i kdyz v praxi se osvedcil, doporucoval bych spis jeho skladaci verzi, pac tahle je hrozne neskladna (v kufru furt poletoval, ted ho mam pohozenej pod sedackou).
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    KINGFISHER: Uvidime :).
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Tak jsem zjistil, ze ten klic asi fakt nemam, takze bych si mel poridit nejakou beznou 19-ku (poradil pan Kalina z Carpenteru :)).
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COMMANCHE: Nastesti ne. Sice byla pres pul auta, ale spadla nezne;)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    BTW jsem v trapne situaci. Skoro po roce, co to auto mam, vznikl problem s pneumatikou a ted zjistuju, ze nikde nemuzu najit klic na matice kola :). Bud jsem slepej anebo mi to auto prodali bez ni. To by ale bylo divne, protoze jsem k autu dostal prakticky kazdou blbost, vcetne vsech manualu, DVD apod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam