• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    1023
    1023 --- ---
    AXTHEB: To asi ano, možná taky kůli manželce. Ale nevím, klidně se nechám přemluvit. Moje důvody jsou více či méně jedna bába povídala.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    1023: No mam za sebou zimu, castecne stravenou v jizerkach a muzu te uklidnit, ten automat ma limity dal nez tvoje odvaha.
    1023
    1023 --- ---
    AXTHEB: Někde na fóru Subaru jsem četl, že pokud se někam snažíš s tím autem vyškrábat je lepší manuál. Proto jsem automat zavrhl. Já sice budu jezdit hlavně po silnici, ale budu také denně absolvovat cca půlkilák lesní cestou a třemi brody se závěrečným prudkým kopečkem, který je v zimě buď totálně zavátý sněhem a nebo rozbahněný. Jiný důvod nemám.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    1023: Proc nechces automat?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Dvoulitr se do Outbacků snad ani nikdy nedával, ne?

A automat jsem původně taky nechtěl, ale už dlouho si řikám, že moje příští auto bude s automatem. :)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    1023: Doporucuju motor 2.5 s manualni prevodovkou a redukci. Motor 3.0 se dela pouze s automatem a 2.0 pred rokem 2005 tusim neni nic moc a je slaby.

Jinak plati asi bezne veci jako u jinych aut - nech si to prohlednout v nejakem specializovanem servisu (treba u Carpentera).
    1023
    1023 --- ---
    Prosím o pomoc, navazuji na můj dotaz z minula. Potřeboval bych poradit s koupí Outbacka rok výroby cca 2004. Na novějšího bohužel nemám prachy. Na co bych si měl dávat pozor při výběru. Jaký motor by jste doporučili 2l,2,5l nebo 3l. Za jakoukoliv radu budu rád. Nějaké info jsem našel, ale moc toho není. Provoz bude převážně silnice. Automat nechci, jinak jiné nároky na výbavu nemám. Zatím jsem se byl podívat na tohle auto http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/outback/8321065 .
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    T_MAX: za kolik bys dal toho svýho OTB??? a pošli fotky...klidně do pošty
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    T_MAX: Jeden kolega rikal neco o tom, ze by si taky poridil Outbacka, tak se ho zkusim zeptat, jak to vidi :).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: kurňa, to musí bejt žencká !!! :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: Jsem si to myslel. Ale manželka mi to už zkouší vyrobit z moduritu. :-D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: ani ne :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NIGHTHUNTER: To rozhodně, neni to jak když jdeš v sobotu pro páteční rohlíky :) Zavolám tam a uvidíme, co mi řeknou ..

IKSIK
    IKSIK --- ---
    Asi nikomu nepřebejvá jedna takováhle páčka na nastavování směru foukání větráku, viďte? :)

Patří to sem:
    CROSS
    CROSS --- ---
    NIGHTHUNTER: navíc slyšim prvně, že tenhle forester má zadní světla z LED a deaktivaci airbagu spolujezdce. Jedině že by to v rajchu měli jinak.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    T_MAX: a ani nikde v kabině nemá přepínač mezi plynem a benzínem... na stránkách přímo toho bazaru je za původní cenu, kdežto na sbazaru už je o 10 tisíc levnější... navíc na stránkách u něj mají v popisu uzávěrku diferenciálu, což si asi pletou s redukcí... druhej Forester v jejich nabídce tam má fotky na sněhu... možná sem fakt moc podezřívavej, ale myslim, že opatrnost se při koupi auta vyplatí ;-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NIGHTHUNTER: Jo, toho jsem taky okukoval :)

Hele plnění lpg se dá namontovat hned vedle hrdla na benzín, stojí to asi pětikilo navíc, takže v tom bych háček neviděl, spíš to, že nemá samoblepku na okně ..
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    T_MAX: Já Forestry sleduju už cca půl roku - ale začal jsem v kategorii cca 100 tisíc, po dlouhém rozvažování jsem už nakonec v kategorii cca 200 tisíc, ale stále se koukam i výš, jestli by se nenašlo něco výhodnýho, případně to nešlo trochu ukecat ;-)

Já koukal taky na tohle:
    Prodej Subaru Forester 2.0i 116Kw LPG 4 x 4 Nový mode - Sauto.cz
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/forester/8336934
    ale to LPG tam fakt nikde nevidim a celej autobazar se mi zdá nějakej divnej, když má fotky s autama na sněhu... podle googlu je to nějakej průměr, ale tam bych se asi zajel podívat, má obvykle Forestrů víc...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NIGHTHUNTER: Asi tam někoho vyšlu na výzvědy :) Uvidíme, co zjistíme .. Že se prodává tak dlouho jsem netušil, začal jsem po nich koukat v pátek .. Ale když oželim těch 33 tis. km, daj se najít i levnější s třeba 50 tis. najeto ..
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    T_MAX: Na toho Forestra koukam uz dlouho, protože už se chystam jednoho koupit, ale nakonec to bude jinej. Takhle se mi taky hodně líbí, jen na něj nemam a hledal jsem nějaký mouchy - proč je tam v nabídce už skoro půl roku, stále za stejnou cenu a nikdo ho nekoupil, má pražský SPZ, servisovanej v Hostivaři a najednou se prodává až u Ostravy... Ale mít na něj, asi bych se domluvil s někym, kdo by ho šel omrknout ;-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KINGFISHER: No s postovanim nezajimavejch fotek si zacal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam