• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: a škodovky u nás vlastě ani nejezdí že..? :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    KROTITEL: tak jako prase muzes klasifikovat i nekoho, kdo patnact kilometru jede v levym pruhu po dalnici 115 km/h a predstira, ze nevidi tvuj levej blinkr a probliknuti dalkovejma kazdou pulminutu (to jsem fakt videl, celou dobu jsem se smal, a ne, nebyl jsem primym ucastnikem ;-])

Kdo jsou "šůňáci"?
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    COMMANCHE: ještě "držák na kufry" (jak říká můj otec) dozadu a nádech z kterýho kouká ruka :))
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    CROSS: :)) leda..
    já když jedu po silnici tak nepotkávám borce co jezděj jak prasata :)) jsou všichni za mnou :))) né takle nejezdim..

imho nejhorší jsou audiňáci a šůňáci.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KROTITEL: nebo si vzpomnel na vozralyho Rence ve WRXu :-]
    Ja jsem teda snad este nepotkal ridice v Subaru, kterej by se choval vyslovene jako prase.

COMMANCHE: jsem si presne rikal - to jsem zvedavej, jak bude vypadat pristi Forester. Nicmene do nej to je tak jeste 3-4 roky, treba do ty doby v EU zakazou benzinovy motory ;-]
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Jestli design u Subaru pujde celkove timto smerem, pak se na dalsi generaci Outbacka docela tesim :).
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Subaru Impreza Design Concept: Krása bude | auto.cz
    http://www.auto.cz/subaru-impreza-design-concept-krasa-52825
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    CROSS: blbost.
    jen redaktor nevěděl jakou značku si má vymyslet na 4tou příčku tak ho napadlo asi to, co se mu líbí, aby se zviditelnil :) a povedlo se :))
    CROSS
    CROSS --- ---
    První pětici nejčastějších hříšníků podle policistů tvoří řidiči vozů Mercedes, Volvo, BMW, Subaru a Audi.
    (Z clanku o soudu s "piratem z D1".)

Mne se to teda moc nezda, dyt tech Subaru jezdi v Cechach 5 a pul.
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: prodrive .)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: Libero wrx sti.... :-D
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    CROSS: jasné, mám to stejné...navíc času je málo, abych se v tom někde šťoural..
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: to neni jen otazka zrucnosti. Ja na to treba nemam ani vhodny prostory, vybaveni a podobne. Krome toho, s Forestrem nejsou zadny problemy, ktery bych musel resit (krome tech H1 zarovek, tech uz jsem vymenil asi 5 za 4 roky ;-]). I proto mi prijde mnohem praktictejsi zajet jednou za 15k km do servisu. I proto jsme koupili novy auto, abychom se o nej nemuseli extra starat.

IKSIK: masakr v tomhle byla Niva. Tam bylo treba vyndat kvuli potkavacce celou lampu, ale lampa sla vyndat jenom po odmontovani casti masky. Podle navodu bych to dal (na jedny strane jsem to i dal), az na to, ze to drzelo na znacnym mnozstvi sroubu s plochou hlavou, kde ten zarez pro sroubovak sezral zub casu. Nejdriv jsem si rikal, prece kvuli tomu nepojedu do servisu... V servisu s tim ten typek stravil nekolik hodin a ke slovu prisly i min ortodoxni postupy, jako odvrtavani tech sroubu a tak.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    CROSS: díky, jsme na tom s tou zručností nastejno:-) Já sem zas jednou měnil olej a vypustil jsem olej od převodovky:-) Teda teď už to vim, ale předtim sem koukal jak puk.. Takže se mi to vyplatilo a poučilo, že radši servis...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CROSS: :-) Zrovna včera jsem zjistil, že kvůli žárovce v předním blinkru je potřeba ten blinkr vyndat celej. I tak to ale neni tak strašný jako měnit levou parkovačku na Fabii. :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: v Praze jezdim k Freyovi do Stodůlek, předevšim proto, že to mám kousek od domu, ostatně taky jsme to tam koupili. Slýchám různý názory, sám jsem zatim s nima nikdy neměl problémy. Co se týká cen, detailní srovnání jsem nedělal, i když od oka mi přijde, že servis v Ženevě je přinejhorším stejně drahej. :-]

Jednu prohlídku (30k) jsem nechal udělat v Japancar (majitel se mezitim změnil) v Rudný, kde mám i uložený kola, ten technik tam mi přišel celkem sympatickej, v poslední době co jsem tam byl na jaře a teď v říjnu přezout, to na mě dělalo poněkud rozpačitej dojem.

Narozdíl tady od IKSIKa, já si na autě sám tak akorát vyměnim žárovku (a to asi ne každou :-]), takže ani stran servisu nemám moc kritický oko.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Já jsem byl jednou u Carpentra a moc spokojenej jsem nebyl, tak si od tý doby vystačím sám. :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    TOMYK: Jsem taky z Praglu, ale jezdim za Svadlenkou k Taboru. Celkem fest se to vyplati. Kvalitou i cenou.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: To si tu možná vyfiltruj, řeší se to pokaždý, když přibyde další Suboúchyl :)

(Já preferuju Carpentera - pana Kalinu, naopak jsem nebyl spokojenej v AWD.cz)

A pokud to bylo měněný a v servisu ti to potvrděj, asi bych to neřešil ..
    4PTO
    4PTO --- ---
    z AUTO+MOTO_VIDEO+FOTO
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam