• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: tyhle motory kouřej furt, ale je to spíš pára, než co jinýho ..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    AXTHEB: určitě, tak kolem 5tý?
    btw, taky vám to tak hrozně kouří, když to nastartujete studený?(-10C) a pak než se to zahřeje, tak to jede dost nahovno a řve to... svíčky?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No s casem na tom nejsem nejlip, muzes nekdy o pracovni dobe na albertov?
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    kdo tady má ten wifidongl na diagnostiku? Rád bych si to vyzkoušel. Je čas?
    Díky
    CROSS
    CROSS --- ---
    Na mně cestou domů po Novým roce zablikala párkrát kontrolka motoru v rajchu na dálnici, když jsem jel víc jak 150. Vyřešil jsem to snížením rychlosti, od tý doby nic. Tak uvidim zítra (opět v rajchu na dálnici), jestli to byla nějaká náhoda, podivnej českej benzín nebo jestli nechám vydělat servisu.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    aaaaa, už to z vás leze .. jsem rád, že v tom nejsem sám :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Teda ono moje Súbo má taky pár much na kráse, ale dokud je všude furt jenom zima, mokro a brzo tma, tak taky nemám náladu se v čemkoliv vrtat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No mne to nestartuje kdyz se to snazi nastartovat nekdo jinej nez ja. A pak mi to taky nejak netahne, ale nemam naladu to resit.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: To jo. Já ještě pořád řešim jenom co by se dalo vylepšit nebo doplnit. Na nic rozbitýho jsem zatím nenarazil. Ťuky ťuk na dřevo.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: Jako jo, to jsou .. ikdyž ty silnice mi dávaj teďka docela zabrat .. vypadá to na ložisko v prdeli a určtiě jsou v hajzlu tyčky, kosti a gumy u stabilizátorů ..

zajeaný díry, to zas bude raketa :D
    4PTO
    4PTO --- ---
    si tak říkám...to je vidět jaký jsou to držáky ty sůba, že tu není v zimě co řešit \. ))
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    4PTO: díky, už sem taky něco podobnýho našel..

hmm, takže 10k v prdeli.. asi pujdu do těch samonivelačních..
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK: http://www.subaruclub.cz/forum-tema/samonivelizacni-zadni-tlumice-54741

ale zobecněno je to až v posledním příspěvku :)

já teda do teď nevěděl že to mají forestři odjakživa.. + pro forestra
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Přátelé, opět potřebuji radu:-)
    Jde o výměnu tlumičů. Koupil jsem kayaba pro forestera, s dměním, že se jedná skoro o originál, jenže při sundání kola jsem si všimnul ( já a mechanik), že starý tlumič má něco jako samonivelaci... nový nemá. Po zavolání na subaru mi doměnku potvrdili, jedná se o samonivelaci a originál tlumič s tímt stojí 9500kč.-! To je nehorázně moc.
    Otázka zní, jestli teda investovat do originálu, nebo koupit i druhý bez samonivelace a vyměnit oba. Jedná se o tlumiče vzadu.. řešil to někdojiž?? díky.. Těch 9500 mi přijde sakra dost, leda že by měl v sob wifi:-)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    jizerky.jpg (824984 B)
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    hmmm ty nokiany pekne, nicmene uz nejdou sehnat, vyrobce/dodavatel uz je takhle prez zimu nedodava a u nas jsou vsude vyprodane, nejaky dalsi tip?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FIFAS: A rozhodně bych zachoval předepsaný rozměry pneu - kvůli pojišťovně ..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Plechace a uzsi gumy az v okamziku kdy by to auto bylo vic mimo asfalt nez na silnici
    FIFAS
    FIFAS --- ---
    chlapci, potrebovaL bych poradit s pneumatikama na Subaru Outback 2010, ted to mam osazene gumama YOKOHAMA 225/60 R17 99v M+S, takze takove ty nic moc univerzaly. Premyslim ze bych si je nechal na zniceni na leto a obul bych to na plnohodnotne zimni pneu.
    DOporucujete zachovat rozmer kola (225/60 R17) a obout to na ty elektrony co tam tedka mam, anebo jit do neceho uzsiho a osadit to na nejake plechace? Popripade jakou znacku a model pneu doporucujete, jezdim toho hodne po meste,obcas delsi cesta po dalnicich, obcas vyjizdim nekam na hory na snowboard, ale zadne brutalni tereny neprekonavam. Diiky za odpoved
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam