• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: to jo, ale tak si řikám, kdo nechá rok starý auto koupený nový v ČR zrovna v áčkách? Ale lidi maj asi různý důvody.
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: hm hm, měl by být v záruce
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: až na ty áčka dobrý :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    co říkáte?
    Prodám Subaru Forester 2.0 (110kW), rok 2010, SUV, Benzín, Tiptronic - ojeté auto, prodej - Autobazar AAA Auto
    http://www.aaaauto.cz/cz/subaru-forester/car.html?id=2133627&search=forester&make=114&model=194
    (otec shání auto, tak jsem si tak říkal.. :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    CHILLIBOY: no tak to je hustý! máš hodně velkou kliku!
    paleček za happy end.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CHILLIBOY: Haleluja !!!
    4PTO
    4PTO --- ---
    ..mohl aspoň dotankovat za vypůjčení, každopádně obdivuhodný, že nic nesebral..
    CHILLIBOY
    CHILLIBOY --- ---
    Děkuji všem za projevy sounáležitosti i soustrasti, ale Impreza se k překvapení všech našla. Více ZDE ,)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    CHILLIBOY: Upřímnou soustrast...popravdě jsem věřil, že tyhle se nekradou...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CHILLIBOY: Budu koukat. Po Subárkách se obyčejně ohlídnu a takovejch bílejch starejch Imprez moc neni.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CHILLIBOY: nakopat jim prdele ..
    4PTO
    4PTO --- ---
    CHILLIBOY: kurvy jedny.. kazdopadne to napis i na subarucluby, subaristi mají oči otevřené..
    CHILLIBOY
    CHILLIBOY --- ---
    V noci z pátku na sobotu mi někdo odjel s Imprezou neznámo kam. Poprosím veleváženou společnost o pomoc při pátrání. Třeba někde stojí odstavená. Více infa naleznete ZDE. Děkuji.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: No, on jich udělal pro Subo víc :) Každopádně můj oblíbenej herec v oblíbený značce auta? Senzace :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    COMMANCHE: ne, ale k tomu legacytanku se hhodí :)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Vite, ze Bruce Willis hral v reklame na Legacy? :)

YouTube - Bruce Willis - Subaru Legacy Touring Wagon
    http://www.youtube.com/watch?v=C6jdT9hhFDQ
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Neporizovali jste nekdo nekdy novej predni blatnik? Mam ho nejakej omlacenej a na jedny strane uz se pomalu porouci k zemi, tak by me zajimalo kolik tak stoji. Nepotrebuju original z japanu staci mi ta kopie na Outback 1999 2,5l.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    ok, díky.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Uvidime, kdyztak se dohodneme pristi utery.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Tak uterek příští týden, to by mi vyhovovalo.. Btw, nechtěl bys to kdyžtak prodat? vim, že si psal, že na tvý auto to bohužel nefachá..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam