• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    cetl sem o tom i na foru subaruCosi.cz o kterym tady furt nekdo pise. tak nevim.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MARASAN: to asi vypustil nějakej zhrzenej škodovkář, ne? :D
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    jak je to v Legacy s 2.5 litrovyma motorama? Zaslechl jsem zvesti, ze nemaji velkou zivotnost a odchazi uz kolem 200 000 km :-/
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    4PTO: tak už jen pokročit na další level ;-) - viz. http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010051705

Jinak auto opravdu pěkný, škoda že na něj nemam :-(
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: hezký. No dovedu si představit, že se toho IVOS potřeboval na konci roku zbavit, aby si udělal další čárku a třeba dostal nějakej bonus (nevim jak to funguje u Subaru teda). Nebo prostě chtěli cash a áčka jim ho dali?
    4PTO
    4PTO --- ---
    Takže, auto nádherný - nový, je tam origo záruka 2roky subaru, k autu navíc origo 17 na letních.. Divný je, že to od ivos-zlin koupil jako 1. majitel áčka.. údajně předvděčka -> proč to IVOS neprodal sám? No, z ceny 550 nám po 5min. nabídli slevu 10, po hodině přehazování a unanování nás jsme odešli se slevou fakt jen 10. Takže nic, kdyby přitlačili a věřím že tam nějakých 30 - 40 pružnost mají, tak jsme ho vzali. Budu hledat dál, auto nás okouzlilo, což jsme ale věděli a čekali .) Auto mi přijde líný (ale já jsem trochu prase asi..), ale byl to 1. AT s kterým jsem jel a navíc jen na D. Takže zatím tak.

a add áčka.. u auta který není v záruce od výrobce, by to že to jsou áčka asi roli hrálo, takhle je to jedno..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    AXTHEB: Hele jo, já neříkám, že to ze zásady nemůže bejt dobrý auto .. jen prostě říkám, že já bych do áček nešel :D (ani prodávat)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    T_MAX: Zas jako sance ze nekdo ze servisaku AAAcek ma subo takze potreboval nejaky nahradni dily je minimalni;)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: Já ti nevim, no .. legend o áčkách koluje tolik, že já bych si tam nekoupil ani čepičku na ventilek :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: to stejný mi nedává spát....
    ..počítám s tím, že ho vezmem do subaru na prohlídku
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: to jo, ale tak si řikám, kdo nechá rok starý auto koupený nový v ČR zrovna v áčkách? Ale lidi maj asi různý důvody.
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: hm hm, měl by být v záruce
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: až na ty áčka dobrý :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    co říkáte?
    Prodám Subaru Forester 2.0 (110kW), rok 2010, SUV, Benzín, Tiptronic - ojeté auto, prodej - Autobazar AAA Auto
    http://www.aaaauto.cz/cz/subaru-forester/car.html?id=2133627&search=forester&make=114&model=194
    (otec shání auto, tak jsem si tak říkal.. :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    CHILLIBOY: no tak to je hustý! máš hodně velkou kliku!
    paleček za happy end.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CHILLIBOY: Haleluja !!!
    4PTO
    4PTO --- ---
    ..mohl aspoň dotankovat za vypůjčení, každopádně obdivuhodný, že nic nesebral..
    CHILLIBOY
    CHILLIBOY --- ---
    Děkuji všem za projevy sounáležitosti i soustrasti, ale Impreza se k překvapení všech našla. Více ZDE ,)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    CHILLIBOY: Upřímnou soustrast...popravdě jsem věřil, že tyhle se nekradou...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CHILLIBOY: Budu koukat. Po Subárkách se obyčejně ohlídnu a takovejch bílejch starejch Imprez moc neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam