• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: asi se mu nechce z toho vystoupit, kdo takovej pocit nezná, že jo :-]
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: co je dnes za den?
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    CROSS: no, zatím nezatýká, ale je to popraskaný dost.. kdyžtak udělám foto. Vtipný, že na obou..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SWAMP_ASS: držíme palce do středy! :)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    4PTO: odlozeno na stredu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: já teda svítim furt, i dlouhý trasy (shodou okolností taky do Švajcu, kde neni svícení povinný), a nikdy nic, kromě občasný výměny žárovky. No, ale co neni, může být. (Doufám, že nikoli, teď jsem mocně zakrvácel na tlumičích.)

Ten prasklej plast - to jako prasklej skrz, ve smyslu bude tak zatejkat? Nebo je to jen kosmetická záležitost?
    4PTO
    4PTO --- ---
    SWAMP_ASS: palce jsme drzeli, kde je reza? :)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    T_MAX: nemám. Mámtam právě klasický žárovky.. Asi sejim na to svícení vyprdnu..
    Jsem zjistil cenu. I po přátelské slevě od známého vyjde jeden plast na 2700..uff. Ještě mám domluvenou zastávku v SUBARU, prej si to vyfotěj,....
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: ANO! :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: na to jsi čekal od chvíle, co jsme ti je tu tak pohanili, co? :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Kdybyste nebyli prďolové a svítili ve dne diodama, tak by vám nepraskaly reflektory.. :-P
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: Máš xenony? U těch se to stává poměrně často ..
    CROSS
    CROSS --- ---
    ...a doufám, že nikdy neuslyším (myslim, že máme stejnej model, akorát já s MT).
    A to svítim vždy a všude, jako docela to hřeje, ale tohle?
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK: :-O tak o tom jsem vživotě neslyšel..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Staka se mi zajímavá věc. Při cestě z Prahy do Zurichu ( asi 700km) mi popraskali obě přední světla. Ty průhledný plasty, ne žárovky. přijde mi to jako vada materiálu. Forester je 3 roky starej (SG). Patrně to bylo z rozehřátí, ze stálého svícení..Ale tak normálně by se to stát nemělo. Patrně vada materiálu. Koukal jsem, že se dají koupit samotný ty plasty,ale netroufám si sám na výměnu. Máte s tím někdo zkušenost?
    4PTO
    4PTO --- ---
    Impreza za 77?
    SWAMP_ASS:
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Zdarte, drzte mi prosim pesti at me pri koupi 2.0 GX 2002 uz nestoji v ceste zadna prekazka, v pondeli bych se tim padem stal hrdym prispevatelem tohoto auditka.
    CROSS
    CROSS --- ---
    COMMANCHE: yy, brzdim motorem a jezdim, jak se rika, predvidave. Naposled v servisu rikali, ze desticky vydrzej do priste (tj. do 135k).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam