• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    IKSIK: Já mam doma Toyotu a na ní jsou Bridgestony s nápisem made in japan! o francii ani zmínka..
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    TOMYK: Nejsou čínský. Dělaj to černoši ve Francii. Je na nich nápis Made in France. Ale značka je pořád japoncká. :)
    Speciálnost na Subaru imho není. Na mým Legu jsou ty přední ramena úplně normální. Zkus si sbíhavost změřit sám. Není to tak těžký. ;)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    IKSIK: Ty jsou činsky, btw. Si tak říkám, jestli mi tu geometrii nezkurvili. To se snad ale neda? Nebyl to příhod servis Subaru, ale Volvo... Není náhodu u subaru nejaka specialnost?
    4PTO
    4PTO --- ---
    OMG

4PTO
    4PTO --- ---
    Subaru: historicky první zadokolka dostane označení BRZ - AutoRevue.cz
    http://www.autorevue.cz/subaru-historicky-prvni-zadokolka-dostane-oznaceni-brz_2
    4PTO
    4PTO --- ---
    SUBARU KLUB - Diskuse - Praha - pokec na zličíně 17.8.
    http://www.czechsubaruclub.cz/forums.php?m=posts&q=1500
    kdybyste někdo měl tendence vidět pár subarubláznů, dnes v Prahe... já tam z OL na cígo nepojedu :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Na japonský auto japonský gumy! BRIDGESTONE!!!! :-D
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    když pneu jedině BF-ka!
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Barum Bravuris 2 si koupila moje máma na Alfinu. Ty gumy jsou spláclý jako by byly prázdný i když je v nich 2,5 baru.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ja mam Barumky a to je panove hukot. Nez sem prisel cim to je tak sem myslel ze mi chcipa prevodovka :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Stlačená tma :)))))))
    Uvažoval jsem o nich a teď jsem rád za Bridgestone Turanza. Ty mi ještě ani nepískly a přijde mi, že jsem ze Súba udělal kolejové vozidlo. :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    yokohama je stlačená tma. nikdy víc..
    CROSS
    CROSS --- ---
    když yokohamy přestanou pískat, nejspíš už na ráfcích nejsou ;-]
    (taky je mám obutý)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Ok, Diky za feedback. Trochu jsem si to také myslel. Mám tam yokohamy.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    NIGHTHUNTER: myslim si to samé.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    TOMYK: Já bych si tipnul, že ty gumy byly se se špatnou geometrií natolik sjeté, že už přestaly pískat a teď pískají proto, že se sjíždějí na jiných částech povrchu. Dej tomu čas a přestanou, ale jestli pískaly už jako nové (mě to některé gumy dělaly), po nějaké době přestaly, protože se tam ojely a teď po nové geometrii opět pískají, tak mi to přijde v pořádku.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    TOMYK: Co tam máš vlastně za gumy? A jak starý?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mně pískaj kola do zatáček celkem běžně, před geometrií i po, záleží IMHO na pneumatikách.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Ano. Opačně. Mělo by to pískat jenom když jedeš rovně.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: Jak říkáš, mělo by to bejt opačně ..
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Já myslel, že máte ty čtyřkolky právě proto, abyste mohli smykovat v zatáčkách. :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam