• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    NIGHTHUNTER: myslim si to samé.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    TOMYK: Já bych si tipnul, že ty gumy byly se se špatnou geometrií natolik sjeté, že už přestaly pískat a teď pískají proto, že se sjíždějí na jiných částech povrchu. Dej tomu čas a přestanou, ale jestli pískaly už jako nové (mě to některé gumy dělaly), po nějaké době přestaly, protože se tam ojely a teď po nové geometrii opět pískají, tak mi to přijde v pořádku.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    TOMYK: Co tam máš vlastně za gumy? A jak starý?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mně pískaj kola do zatáček celkem běžně, před geometrií i po, záleží IMHO na pneumatikách.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Ano. Opačně. Mělo by to pískat jenom když jedeš rovně.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: Jak říkáš, mělo by to bejt opačně ..
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Já myslel, že máte ty čtyřkolky právě proto, abyste mohli smykovat v zatáčkách. :)))
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Ahoj. Po geometrii mi pískaj kola do zatáček. Je to normalni? Čekal bych opak. Diky
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MARKONE: No vsak taky par aut mezi divaky vylitlo mezitim.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    MARKONE: Barum na ně :))
    MARKONE
    MARKONE --- ---
    KROTITEL: to se mi libi :D tenkrat asi nikdo neresil co by kdyby vylitl z trati jak ti blbci dneska :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: Jak se trefil do toho úzkýho můstku? typyčo .....
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    jeden menší repast. ale líbí se mi jak mu to drží přilepený na silnici..
    ‪Colin McRae & Subaru Legacy RS - with pure engine sounds (Tour de Corse 1993)‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=2jiBF2mGxdw&feature=mfu_in_order&list=UL
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    To je taky pravda. Jakmile je to Hubertus, tak to je obvykle výbava LX. Vyšší jsem u Huberta snad nikdy neviděl.
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    IKSIK: jj to je vono..pak udělali k týdle generaci facelift a ten měl ten rám trošku jinej, ale v zásadě to samý.
    KROTITEL: jj a eště jsem si vzpoměl, že tam psali, že mívaly tyhle hubertusy oholenou výbavu..prostě celkově levnější auto na práci, než ostatní legacy, kt se žařidily mezi luxusní cestovní vozy té doby... přecijen se bavíme o generacích +/- 1991-1998
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    PALMEX: hmm dost zajímavý a pravda je že ten kámoš co tu má lego na měchách kouli má, ale bez mříže.. ale jak píšeš tohle je asi novější generace.
    dix
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Tohle?

PALMEX
    PALMEX --- ---
    KROTITEL:
    ještě k označení HUBERTUS, jak psal Keduel. tato označení nesly legacy, kt. byly určeny spíše jako pracovní než cestovní vozy. byly tušim jinak zpřevodovaný, ve prospěch krouťáku, měly tyhle měchy a celkově byly trochu vyšší, taky měly myslim všechny z výroby kouli. Starší generace měla vepředu rám kolem světel a masky chladiče (dost nevzhlednej teda, ale když trefíš srnu, jsi rád že ho máš)...někde jsem kdysi našel parádní stránku, kde to popisovali ale teď to ne a ne najít..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam