• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    RODWY
    RODWY --- ---
    CHARVYBURGER: a jakej mas obsah/rok?
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    RODWY: Jo u Svadelnky to dela jeho bracha Pavel. Je to lepsi si to nechat udelat od nej, protoze, pak vi co tam je a dokaze se ti za to zarucit. Jinak kupujes zajice v pytli. Ten plyn muze mit najeto kdovikolik a nakonec ho jeste budes muset vymenit nanovo. Jezdim s plynem prumerne 11(dalnice)-15(mesto) na 100 takze cenove tak kolem 2 kc/km.
    CROSS
    CROSS --- ---
    RODWY: spec B diesel :-]]]]
    4PTO
    4PTO --- ---
    RODWY: jj
    RODWY
    RODWY --- ---
    v popisu diesel a rv2001:)
    Gebrauchtwagen: Subaru, Legacy, 3.0R 4WD spec. B mit Deutschen Papieren, Diesel, € 8.000,- AutoScout24 Detailansicht
    http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=camlwqjyew2g
    RODWY
    RODWY --- ---
    4PTO: urcite chci knipl a asi min. tu 2.5.)navic to uz je dost za 2.0 a ty km...
    CROSS: ok..ropa je novejsi tudis drazsi a mimo muj zájem.)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: přeeeeeesně :) já koupil za 440 traktor 2 roky starej a s 43 tis. najeto - to mi přijde jako vcelku ok cena - benzíny vyjdou úplně stejně draho :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    "ropak desive predrazenej" asi proto, ze nejstarsim ojetinam jsou teprve 3 roky.
    RODWY
    RODWY --- ---
    JEECRAFT: tak ten Bi-fuel je asi primo z fabriky/vicebod vstrik.)
    koukam na outback/legacy 2004-2006..

T_MAX: ropak desive predrazenej a co jezdi kamos do AWD servisu tak ho tam pred tim varoval:(
    4PTO
    4PTO --- ---
    JEECRAFT: v subaru-opava to stejný.. doporučují, dělají, zaručí... cena moderních systémů cca +/-30..
    JEECRAFT
    JEECRAFT --- ---
    RODWY: ahoj, o plynu jsem se ted bavil se Svadlenkou (Subaru Svadlenka). Nevim jak u novejsich rocniku , ale u starsich mi rozhodne radil radeji kupovat bez plynu a nechat to udelat dodatecne, abys mel jistotu, ze je to udelany poradne a neresil nejaky pripadny sileny opravy.. Cenove to u nej vychazi u H4ky na 30-35tis.
    Vzhledem k tomu, ze ma vsechny svoje auta v plynu (a jedou fakt pekne) a na predchozim Legu s plynem mel nalitano nejakych 500.000 a to s tim i tahal platak, tak bych se toho u nej fakt nebal. Az budu mit volny prachy, tak si to u nej necham taky udelat pac tech prumnernych 10 na 100 me taky uz moc nebavi :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RODWY: projdi si historii, o LPG jsme tu drbali docela dost .. mě osobně od toho mechanici v subaru odrazovali - ale to se dočteš v tý historii ..

Když chceš ropu, kup si ropu, ne? Já jsem s tim dieselem od subaru navýsost spokojenej :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: 220 k ..... no mělo nárok...to je jasný
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: kolik melo najeto?
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    přátelé, kamarádi, tímto bych vás chtěl požádat o minutu ticha za moje turbo.

Zároveň kdybyste někdo věděl o nějakym jinym na subaru legacy super station vagon (1992, 147kW) BJ, tak dejte prosim vědět.
    Díky
    RODWY
    RODWY --- ---
    cau,jako zarpunilej ropak nak meknu a premyslim o sesti hvezdach coz by znamenalo benzin a zaplynovat.)
    tak se chci zeptat na zkusenosti ohledne obsahu a hlavne plynu?
    me se asi nejvic zamlouva 2,5(121kw)...
    oznaceni JTG nebo Bi-Fuel je origo plyn?je naky rozdil oproti ostatnim?
    co treba ujete km..koupit auto s 200tkm?predpokladam dobre,ze motory bez turba jsou drzaky? diky

CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdar, mam Subaru Outback 1997 Automat a asi me ceka vymena celych prednich brzd, jakoze opravdu celych - trmeny, pisty, desticky, kotouce. Kolik to tak muze stat? Nemam z toho uplne radost...
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    CROSS: Díky za zkušenosti. Zajedu omrknout toho itala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam