• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: dobrý zmrdi ..

no hele s pojišťovnou budeš v prdeli, pokud nemáš u allianz "nastopro" .. jejich pojišťovna ti to určitě srazí na amortizaci, takže s těma 30% bych klidně počítal :(
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: oni pokuta za zpusobeni nehody, ujet samozrejme nechteli ze..a divadlo ze jsem tam nemel co stat a tak..kokoti..pak na me zavolal MP ze stojim v zakazu (mam povoleni) .. Chudak nejakej
    Akorat pojistovna mi chce dat 30% ceny narazniku :) doufam ze to je vtip nebo ze stoji aspon 15.000 :))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: notyvole .... a jak to dopadlo?
    4PTO
    4PTO --- ---
    Piča stará. Nacouvala do mě a jela si pryč. Naštěstí jsem to viděl a skočil po ní.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SCOOBY: Co ti proved?

SCOOBY: Má Legacy 2,5GX
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    RODWY: jojo, taky jsem lehce zaznamenal u řidiče. bylo to ale jenom jeden kusek, jak t ční nad tapecírunk. Mám SG 2008.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    4PTO: Davej pozor, brzdi do zatacek trochu driv, a kdyz se ti utrhne predek tak jemne na plyn:)

Hlavne tomu nejdriv nasol nekde kde se neutrhnes do stromu, at vis jak se to chova:)
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    4PTO: nemá jenom legacy? poslední roky už tam tak maximálně vlezu do inzerce, tak ani nevim, jestli neupgradoval z toho mizerně malýho důchodu...:-D
    4PTO
    4PTO --- ---
    SCOOBY: ten ho má z áček myslim
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    SCOOBY: Aha, tak to nic, to je jenom alergie na spojení slov Subaru a důchodce vypěstovaná jistým panem Jindřechem Rejžkem nebo jak se ten idiot jmenuje a navíc mám pocit, že to byly Dobřichovice, nebo tak nějak, ale hledat to nebudu, nerad bleju bez party tomu předcházející...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SCOOBY: Nevim kdo je Harry, ale prodal jsem auto Commancheovo kolegovi.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tomu Harrymu a.k.a. CML? ;-]
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    T_MAX: Prodal jsi to Harrymu? No ty pyčo...:-D
    4PTO
    4PTO --- ---
    Prvni subarusnih. Challenge accepted! :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: hm, asi bude rozdíl v aerodynamice mezi Foresterem a OTB .. tak já jsem to prostě oželil a taky žiju, no :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: já jezdim s otevřeným střešním oknem skoro pořád, teda v sezóně. I na dálnici se to do nějakých 120 celkem dá (v tom novějším i rychleji).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: ok, pošta
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    T_MAX: Ano.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: NO a střešní okno jsem měl otevřený v létě tak 5x za ty tři roky co jsem ho měl :D

COMMANCHE: hele chtěl jsem se optat, od tebe byl ten pán, co si odemě bral starýho OTB, žejo?
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: s kůží uvidíme, snad to snesu. Prej se dobře čistí, když to nový budoucí pasažér pozvrací. Chtěl jsem střešní okno a švýcaři ho dodávaj jenom ve verzi Limited, tj. v kůži.

Tetris to byl, nakládal jsem to asi půl hodiny, ale nakonec jsem to složil tak pěkně, že to ani neznepokojilo švýcarský celníky (neb obutí jsem zakoupil ve staré vlasti - rozdíl, který vidíte i cítíte). Bohužel teda na zadních sedačkách mezi madly dveří to má asi 130 cm, zatímco výška obutého kola je 67 cm... takže to byla precizní skládačka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam