• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COMMANCHE: Mas jet tak rychle, abys byl schopnej zastavit na vzdalenost na kterou vidis. Kdyby tam misto auta staly popelnice ;), asi by ses divil.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: škoda, že neni na okreskách minimální rychlost jako na dálnici :)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    COMMANCHE: Taky se mi stalo, ze jsem jel asi 70km/h a prede mnou se najednou objevily rychle priblizujici se zadni svetla. Tak jsem je to jen tak tak ubrzdil a zjistil jsem, ze nekdo prede mnou jede krokem. To je uz primo nebezpecny.
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: ze by nejaky cut'n paste error?

to http://1.2.3.9/ tam asi delalo neplechu.

BTW do plena, za co minus commanchovi? Uprimne receno taky nechapu, proc se lidi nehorazne couraj pokazdy, kdy trochu nasnezi. Nerikam, ze to musi kazdej prat pres kilo jen proto, ze ja muzu, taky naledi a ledovka je previt, ale prehnany zpomaleni teda pozoruju celkem casto. A to nemluvim o lidech, co sice jedou 40, ale zase klickujou z pruhu do pruhu.
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: jj doro a dalsi (neznam osobne)
    4PTO
    4PTO --- ---
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    V patek vecer jsem jel na Karlovy Vary a bylo to pekny. Snehova vanice a kluzka silnice. A chapu, kdyz nekdo jezdi v tomhle pocasi 60-70 km/h, ale nechapu ty, kteri jezdi 30-40 km/h.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Uiiiiiii! (to víte, vyrazil sem dneska z Prahy ven)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: co je to za akci? njakej forestří sraz ve forestu?
    4PTO
    4PTO --- ---
    to jsou fakt auta do nepohody :) třeba 4:13 dobrej tank..
    a tomu novýmu forinovi potom, jsem teda moc nevěřil :)
    ROR-Trasa-C-1.mp4 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=USBTFk6LjyY&feature=player_embedded#!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    T_MAX: Je to volvo nejaky rozbity :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: Taky si myslim :) To je prostě fyzika a selskej rozum - když proklouznou přední, už to zadní nezachráněj (případně opačně) ..
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    T_MAX: Vsak ja vim a to video jsem videl jeste driv, nez jsem si poridil Subaru :). Slo mi prave o porovnani s Volvem, jakoze Haldex jako Haldex :).

I kdyz, udajne nejake nove generace uz maji byt lepsi, ale to je mozna jen marketingovy trik.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: on je haldex obecne uplne nahovno ;) to neni ani napul ctyrkolka. Mrkni na to video, co jsem vcera postoval ..
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    CROSS: S Outbackem 2.5i mi spotreba v Nemecku naskakuje az nepekne, pri jizde 160-180 km/h. Je hodne znat, ze chybi 6. kvalt...
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    TOMYK: Co je spatnyho na Scoutovi? Ma stejny haldex jako Volvo a jen o polovinu levnejsi. To, ze to ma trochu drevorubeckou palubku, asi zas tolik nevadi. Na druhou stranu to ma bezkonkurencne nejvetsi kufr.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: furt porovnáváte jabka s hruškama .. nedá se srovnávat stálej pohon 4 kol s čímkoliv jným .. nic jinýho to nenahradí, žádná elektronika ..

kufr mám stejnej jak ochcáfka

KOC256: 2.0D je na český silnice živej až dost, nemám problém kdekoliv cokoliv předjet a do kopce akceleruju svižně i s plným autem lidí ..
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: ten diesel je zivej dost, jezdil jsem doted 4 roky s 2l benzinem (116 kW) a oproti nemu se ted s dieselem pomalejc rozjizdim z krizovatek (dvojka mi prijde kratka, ale taky je to tim, ze jsem se jeste uplne neszil se spojkou), ale jinak to jezdi pekne, i kdyz papirove ma o par koni min - ale zase vetsi kroutak. Dynamicke zrychleni pri predjizdeni rozhodne neni problem, ani ti to nalozeny nebude v kopcich chcipat. :-]

K ty spotrebe - kdyz jsem z Prahy na Rozvadov prijel (pravda s prumerem asi 140 podle GPS) za nejakych 9,5 litru na sto, trochu jsem se podivil, ale to dela hodne ten kopcovitej profil a taky Forester ma asi vetsi odpor vzduchu nez Outback (no to jen hadam). V reichu se to pak srovnalo.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    TOMYK: Máš spoustu lidí, co nedaj na Fauvé nebo Forda dopustit. Nemluvě o francouzskejch autech. :)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    KOC256: chtěl jsem jen říct, že tyto auta nemůžeš v parametrech, které si udával, srovnávat....ano, subaru bude asi na cestovní náklady trochu dražší, má "horší"design interiéru ( i když u škodovky je teda dost strašnešj, tam asi ne) atp..
    No offence, vyber jak myslíš..
    do tvého výběru bych tedy dal i BMWX3-5, volvo xc60-70. Ty jsou kvalitou na stejné úrovni jako subaru. ... trochu dražší, ale dobrý!
    KUGa a SCOUT sou opravdu to nejhorší, cos mohl vyjma Sangyongu vybrat..
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    KOC256: No, myslim, ze to jede fakt dobre. Nalozeny to asi nebude trhat asfalt, ale kroutak to ma slusny a do kopce akceleruje :).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COMMANCHE:
    a je to s tim zakladnim motorem 2,0D umerne zive. nechci rict ze to ma trhat asfalt na krizovatce ale jestli to jede do kopce i kdyz jsme umerne nalozeny a tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam