• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: aha, sorry :D no prostě křižovatka centrem prahy, kde je provoz 24/7 (jak lidi, tak tramvaje, tak auta)
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: vživotě jsem tam nebyl :))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: Nevim no, asi sám víš, jak to vypadá na IPáku v 11 večer - provoz vcelku slušnej a vždycky se může něco posrat, co neovlivníš ..

Nemám nic proti kravení v autě - od toho ty subárka konec konců máme, ale ne v provozu
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: kéž by
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: třeba to bylo v noci když nebyl provoz :) přiznám se, že i já v noci, na kostkách, a když je mokro, výjimečně přidám trochu víc plynu než je nutné k projetí zatáčky bez vychýlení se z osy :)
    NILOR
    NILOR --- ---
    T_MAX: taky výraz:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NILOR: Blázen? Spíš trochu debil, ne? :)
    NILOR
    NILOR --- ---
    IKSIK: přespi v práci... tam se děje věcí :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    NILOR: Škoda, že to nebylo v mojí pracovní době. Jsem se na to mohl dívat z okna.
    NILOR
    NILOR --- ---
    na rohu ipáku ted projížděl nějakej blázen se subaru stovkou prez koleje v driftu stříbrné subaru.... hodně hlasitý

http://www.autosvit.com.ua/gallery/image/Subaru_Impreza_combi_1.jpg
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: tvoje garáž?
    4PTO
    4PTO --- ---
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    jo, mám forestra 2.0 automat 2008..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    já jezdim lpg na subaru. 3lape pěkně, je to origoš od subaru z říše. teď mi navíc budou měnit v rámci záruky komplet nové přední vstřiky, protože prostě začali dělat nový a na ty co mám už nedělaj náhradní díly. 1600E platí suaru říše.
    Spokojenost největší, jezdim jako niki lauda a mám to jako za 6 benzínu..
    Neměnil bych..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    4PTO: to je pohodička
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: smysl křídla na Impreze objasněn! ;-]
    (ale vydrží teda dost, to bych ani nečekal)
    4PTO
    4PTO --- ---
    :)
    Impreza Sti human drift - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=5L8_JQbxFx4
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Tak to se mi celkem ulevilo. :) Moc díky!
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: je to jen to cos psal ty. ja jezdil s plynem 2 roky kdyz jsem byl mladej a nemel prachy na benzin. Byla to ta sama alfa co mas/mels ty :) mrdka i bez plynu. Furt se neco sralo. Servis lpg byl drahej. Porad "neco" stelovali. Tu odesla hadicka, tu vstriky lpg, tu svicky, pak i lambda a pak celej motor. Nemel jsem plyn od novoty takze se menila nadrz 10tis kc. Servis 10tis kc. Emise za benzin + dalsi za plyn. Riskovani v garazich vem cert. Diva se na to hezky kdyz se jezdi za 1,3kc km, ale nebylo to tak. bylo to moje druhy auto. A doat jsem mu slapal. Motor to odsral 1:1:1 lpg vs. ja- mlady pako vs. ze uz mel na lpg nalitany hodne. Proto jsem psal ze bys to mel zvazit sam. Imho kdybych nejezdil jak kkt a mel flashlube, tak vydrzi i ten posranej Ital dyl. U suba prave ze verim, ze nebude tak nachylny jako TS, tak by to mohlo byt pouzitelny. Ale tak jak tak. Najezdem 7k km, to za ten risk nestoji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam