• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JESSE_MORENO: Jo, to by mohlo bejt .. réza bude mít tak kolem 7,5 m2, když vezmu šířku 1,7m a dýlku 4,4m ..
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    T_MAX: von tam ma asi jednicku navic
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: největší neznamená nejlevnější .. kolikrát naopak :)

SCOTT7279: 18,5 m2 ??? Jak je to dlouhý proboha ???
    4PTO
    4PTO --- ---
    KROTITEL: to se zeptej tak jak tak a můžeš dělat buzinez :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    to neni zlý. pokud by jste někdo uvažoval o jap importu mam kamarádku co dělá u největší japonský přepravní firmy na světě. zeptal bych se jí za kolik by to dokázala přivézt ona.
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    SCOTT7279: to je vcelku dost, jakej je fob? to je d-d?
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    KROTITEL: Já co zjišťoval tak 36 tisíc + Clo a daně. Neboli 1800 dolaru +... Auto zabere 18,5 metru čtverečních pro přepočet ;) Všichni dopravci účtujou metry
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    KROTITEL: import z jp kolem 25-35t czk... :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    jasně. chápu. ale nevim kolik tě vyjde jap export a hlavně teď už tam ty auta svítěj i bez světel :))
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    KROTITEL: Ale to se nedá srovnávat, když chce 600 za 22B, kterých je (bylo) jen 400 kusů po celém světě a byly ručně sestavované ;) Type R bylo v počtu mnohem vyšším ;) Nejsem si jistý jestli to bylo jen u V-Limited, ale tuším že byli v počtu do 5-6 tisíc. Což je rozdíl ;)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    SCOTT7279: to jo. ale lepší než 600.

nebo tady dělaj přestavby ale nějak jim naktualizujou nabídku.
    http://www.sportgarage.cz/
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    KROTITEL: 280 za RHD auto je už dost, to už by se vyplatil přímý import z JP. Nebo koupit nějaké osvědčené už předělané
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    tady se dá sehnat nějaký Rko. sice je to dál ale zase legislativa u nich je taková že nejsou kradený nebo rozmlácený a opravovaný. prostě to tam maj jinak. mam auto ze švédů.
    Hela Sverige > Bilar | Blocket
    http://www.blocket.se/hela_sverige?q=impreza+type+r&cg=1020&w=3&st=s&ps=&pe=&mys=&mye=&ms=&me=&cxpf=&cxpt=&gb=&fu=&cxdw=&ca=11&l=0&md=th
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    4PTO: jj koukni do galerie http://subaru-melnik.mypage.cz/menu/ostatni a odpočítej je od toho Lucka.

Tak v současné době se to má takhle, peníze mám vyřešené a připravené. Teď už jen čekám kdy Tom přiveze Rko a dá mi vědět. Sehnal jsem si garáž a rok jsem jí opravoval, teď už jen dodělám ponk a kladku (na vyndání motoru). Začnu na tom makat, a vše budu dělat sám. Takže netuším kolik času to zabere. Chodím do toho ještě do školy, práce a na projektu studentské formule. Takže převážně víkendy. A ještě k tomu mám garáž bez elektriky, takže vše budu řešit elektrocentrálou, auto přizvedlé na stojnách a až to bude připraveno a odstrojeno na převaření pár věcí, tak to budu muset na plaťáku k někomu u koho se bude svařovat, pak návrat, nastrojení dodělávky a bude hotovo. Pak vyřešit ty papíry, uvidíme. Myslím že reálná doba je 3 měsíce až 1,5 roku, podle toho jak moc bude času ;)
    4PTO
    4PTO --- ---
    SCOTT7279: 10? Parada :)
    Jak to mas naplanovane casove? Koupe, prestavba ..
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    4PTO: Tak jich bylo od doby co ho má Luck 10. Tomáš má na svých stránkách galerii, kde fotí vše co přivezl. Neví někdo v jakých verzích byla anténa na zadním blatníku? Bylo to akorát před faceliftem, že?

SCOOBY: Samozřejmě mám v plánu vše dokumentovat, a kdo bude mít zájem ukážu a svezu ;)
    4PTO
    4PTO --- ---

4PTO
    4PTO --- ---
    SCOTT7279: Luck ho ma od rijna. Pak jsem myslel ze mel Tom az to bile sti s ramem. Tak mezitim asi mel jeste neco :)

SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    SCOTT7279: já teda doufám, že toho budou plný internety, páč mě to taky zajímá! ;-)
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    4PTO: S Luckem to budu konzultovat ;) Co vím tak má GT a RA, a to už je docela dlouho ne? Mě Tom vezl nějak v lednu v modrém STI RA 98 ;)

S přestavbou to bude boj no :-D Ale je to výzva. Až se dočkám budou toho plné internety :-D To řízení je neskutečný rozdíl
    4PTO
    4PTO --- ---
    SCOTT7279: To strme rizeni musi byt hc. Kdybych si chtel privezt auto zavolal bych taky Tomovi :) vcera mi chtel prodat vyfuk :)) predposledni sti co dovezl, dovezl ukazat na okruh do pisku.. Koupil ho Luck a doma za cca 1/3 roku prestavel sepomoci. Kazdopadne hodne stesti, ale jestli mas veskere potrebne vybaveni tak to musi jit :) Problem driv mivali s topenim, ale urcite uz je 1000 postupu jak to udelat. Az nejake sezenete tak informuj, zajima me kazda prestvba sti :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam