CROSS: Nejdriv jsem to zkousel pres iOBD2 free aplikaci, ale jelikoz nemam origo iOBD2 scanner (kterej stoji cca 1800), tak se mi to nechtelo sparovat a hned mi to nutilo koupit si upgrade asi za 17e pro ELM327.... Coz se mi nechtelo do toho davat, zrovna tak 1800 za iOBD2 scanner, protoze sem nevedl jestli to na forestrovi vubec pujde. Pak sem zkousel free app RAV. S ni uz se to tak nejak sparovalo, ale nelezly zadny hodnoty. Zoufalost stoupala a zkusil sem DASHCOMMAND za 8e a konecne se to rozbehlo.
Hezky zpracovana aplikace kde je vsecko. Za 8e stoji. Akorat slabsi RACE TRACK, ale mozna se to da nejak pohekrit.. :)
FREY: Ja mam tez na mysli Stoduleckou pobocku. Kamarad tam driv delal a zna tam servisaka. Zadal sem svoje pozadavky na forestra a asi po tejdnu telefon. Ze za 14 dni tam jeden bude.. 138k najeto, 2007, serviska, po pani doktorce, ktera ho tam koupila jako novyho a meni ho opet za novyho.. Na aute udelal brzdy,vymenil komplet kapaliny a nejaky cidlo v motoru a udelal technickou + sehnal radio za FREY nakupku. Akorat lehce huci zadni diferak, ale ze ho sezene a az tam prijedu po 15k na vymenu oleje, ze ho jeste vymeni. Je ale fakt, ze tedle forester spis Freye obesel a sel ke me.. :) S autem jsem od zari ujel 10k a nechci nic zakriknout :))
Jelikoz to je pres kamarada, tak cely ty pohadce verim.. Ale klidne verim, ze to tam jinak bude vyzivny.. :))