• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    GEEK
    GEEK --- ---
    JESSE_MORENO: ja vim, ze nekdo psal, kdyz mas vedle sebe outback a legacy, tak ten interier u legacy pusobi lacineji. ale kdyz jsem videl ted nejaky legacy 2008/2009, tak mi to neprijde.
    u legacy zase vychvalovali lepsi jizdni vlastnosti na silnici, coz je asi pochopitelny vzhledem k ty svetly vysce.
    ja bych potreboval asi spis ten outback, ale sere me, ze je proste drazsi...
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    GEEK: tou luxusnosti si nejsem jistej

pokud se nemejlim tak rozdil je fakt jen v tom zvednuti a vic "offroad" naraznicich, prazich, lemech...

coz by v dusledku mohlo znamenat naopak spis mensi luxusnost vzhledem k tomu ze to auto je pak takovy prdelaty atd. :)
    GEEK
    GEEK --- ---
    kdyz by se to shrnulo, jaky jsou teda rozdily mezi legacy a outbackem?
    outback vyssi svetla vyska, "luxusnejsi", hodi se vic do terenu?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    BLULAJTA: a tusim ze ji zustanes verny :)
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Já si zítra jedu pro Legacy 2008, 3.0 v automatu...řídil jsem toho hodně, ale tohle byla láska na první svezení... takže se vítám v klubu... :-)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    NIXIMOR: kecam, pletu si poradi tech mest :) CB - Jindrichuv Hradec je rovina... Trebon je jeste mezi CB a JH...
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    4PTO: Obcas i po rovine :D

Ne, cca pul cesty na trase CB - Trebon je z vetsi casti rovina, za Treboni se to zacina trochu vlnit, do Trebone jsem mel 7.0 :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    NIXIMOR: To je z kopce celou cestu? :D
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak dneska trasa Ceske Budejovice - Trebic, to se docela da, ne? :) 2.0R Legacy
    7.2l/100km
    4PTO
    4PTO --- ---
    WILDENBURY_SQ: proč by ji prodával? :)))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Kurva proč nikdo neprodává pěknou H6 s manuálem a bez dobastlenýho LPG? Na obalu jinak nezáleží...

:(
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Je to mrňavý a žlutý, takže kuře.
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    4PTO: za me je to vrtulnik
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    ponorku beru :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: no jestli u vás pečený kuře vypadá takhle, pak neni něco v pořádku ;-]
    4PTO
    4PTO --- ---
    Srry jedu vlakem a nudim se :)))

CUBEECHECK
    CUBEECHECK --- ---
    KOZEL: Já jsem tomu vždycky říkal ponorka =D
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    ja jsem to mel s chapanim uplne stejne ale kdyz jsem videl ze to na subaru foru pouzivaj uz i uplni novacci tak jsem to holt do sveho slovniku prevzal i presto ze souhlasim ze na tom obrazku motoru neni kureti podobnyho nic... :)
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    To je tahle?

Peceny kure? To vymyslel nekdo na houbickach? Asi na to mam moc slabou fantazii, zkusime se zeptat nasi maly dcery, ta porad nekde vidi nejaky zviratka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam