KODEXX: myslim ze tam jsou dost velke rozdily v tom automat/manual a pak samozrejme ten styl jizdy... ja uz to tu asi psal ale pro kratke opacko:
nejniz se umim dostat na 10,5 - 11/100l a to kdyz jedu Praha - C.Budejovice nebo Praha - Vrchlabi.... v aute kocar 40kg pes, manzelka dite a hadry a bordel na vikend + klima - jezdim vetsinove se zapnutym tempomatem okreska 90 - 100
D1 se stejnym settingem jako vejs akorat s rychlosti 110 - 120 na tempomat, toci to myslim kolem 2600 otacek 11 - 12 podle toho kolik nastane situaci kdy se dostanu mezi takove debily ze me to donuti kratkodobe zrychlit na 160 abych jim ujel a opet se zaradil do praveho a 110 :)
Cista Praha denni provoz skrz zacpy a cesty 3 - 5km tzn vypinam par minut po uplnem zahrati motoru jsem jezdil za 16,5 - 17 :oD
Cista Praha ted po prestehovani takze jezdim cesty 8 - 10km 16/100
posledni dve nadrze ciste Prahy jsem se pokusil se krotit tak moc ze nikdy nenecham otacky vystoupat pres 2000/min a to jsem se poprve dostal na spotrebu 15 (podle technicaku ma byt 14,5) uplne prazdnej s klimou.... teoreticky kdyz bych tohle drzel hodne dlouho dostanu se na tu technicakovou
Kdyz bych ale mel reagovat na ty spotreby pod 9 litru, tomu verim fakt jen u manualu nebo mozna leda 2007+ s tim SI drive automatem ... vim ze nemam nejlehci nohu ale nebude mi nikdo tvrdit ze s tim 210 konovym zverstvem ktery ma jen 4 kvalty v automatu dokaze jezdit pod tovarni prumery :)