IKSIK: Musím postupně :-D každopádně větší písty se prodávají (nebyl bych schopen je vyrobit v takové kvalitě zápustkový kování je cenově úplně jinde :-D) a vyvážení kliky není v čr problém... navíc bych asi tyhle díly i trochu tunil povrchovejma úpravama, např. asi nitridování kliky, možná sem tam nějaký teflon apod...
JESSE_MORENO: Časový horizon, kdy to chci víc rozjet je cca půl roku. Teď musím dopsat diplomku a udělat státnice. Navíc mám nějaký kšefty, které musím dokončit... nějaký díly na Cayene a McLaren + swap kámošova sti do kombi kastle... Pak se uvidí jestli mě to uživí fulltime nebo si to pojedu po práci a o víkendech.
J3RRYNA: nápad s řízením už mám v hlavě asi rok a půl, ale nejsem schopnej se dostat k nakreslení výrobáků, výrobě a testování. Času je málo a nápadů moooc :-D ale bude to jedna z prvních věcí po sfouknutí školy, ještě s výrobou nerez (možná i titan pokud bude zájem) kopie 3 palcový roury od HKS na gc8. Ale je toho mnohem mnohem víc, od náprav, karbonů, řemenic a pod. Chtěl bych si hrát i s tuněním komponent motoru, především na snížení tření, jestli to bude mít výrazný vliv... takže např. PVD povlakování ventilů asi materiálem DLC (uhlík podobný diamantu)... jak říkám, je toho moc ale chci po výrobě dílů nějaký čas testovat, než to začnu montovat lidem...