• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    EXCITE: Ne
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Nepodepisuje se na těch Subaru bouračkách ten stálej náhon na 4? Co tady píšete,tak vždycky "kouslo se to" apod..
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    kdyz jsme u toho otaceni subarek ....

    HONZAF
    HONZAF --- ---
    NIXIMOR: v mym jo :) (impreza wrx.. impreza atmosfera pipala .. jsme toho nazoru ze u wrx okudlavali veci co nejsou pro jizdu uplne zapotrebi ;) tak nemam ani uphill asistant .. )
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Bohuzel ta kostra je sice hodne pevna, ale vzhledem k tomu, ze u me sel ten naraz primarne na pravy A sloupek, tak to hlo s celou konstrukci, coz by znamenalo ze i kdyz by se to povedlo narovnat, uz by to auto nikdy nemohlo byt tak spolehlivy, tak jsem byl docela rad, ze pojistovna se necukala se zaplacenim totalky a radeji jsem koupil to Legacy co mam ted, nez opravovat takovouhle bouracku...
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    4PTO: samozrejme :) Ono jde v nejakym Subaru jezdit nepripoutanej? Ne ze bych to potreboval delat, ale obe dve co jsem poznal dost nechutne pipaly s nezapnutym pasem :) Legacy ted pipa i u spolujezdce, coz mi nesmirne vyhovuje, protoze rad vychovavam spolucestujici k pouzivani pasu :)

    CROSS: #vyzkousenozavas :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    NIXIMOR: dodneška si pamatuju z prospektu, jak to tam bylo pěkně barevně zvýrazněný, že celá kabina funguje jako (bezpečnostní) klec, právě i kvůli masivnějším B sloupkům. Když jsem to kupoval, timhle mě to taky oslovilo, ale naštěstí jsem to teda v praxi nikdy neotestoval. :-]
    4PTO
    4PTO --- ---
    NIXIMOR: Byls pripoutanej?
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    FILOMENA: Ja Forestra otocil pres strechu (smyk na sterku v zatacce, a uz to nebylo kam srovnat, pak se kouslo kolo a uz jsem letel) a krome auta na odpis nam taky nebylo vubec nic. Prikladam to tomu, ze jak ma bezramovy skla, tak zbytek konstrukce bude o to silnejsi a vydrzi lecco. Ani airbagy tehdy nevylitly.
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    J3RRYNA: auto me mrzi, je to milacek, tak uvidime co nas zlatej opravar zvladne. on se nad tim usmal a rikal, ze to da do kupy, ze ma rad takove vyzvy a subary jsou pro nej srdcovka..
    ..ted mi stoji docasne na dvorku mazdicka demio, tak budu opatrna :)
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    FILOMENA: Tak třeba asi v úplně nové fábce zrovna jo - ale dobově - to si piš, že za své zdraví kromě štěstí vděčíš i inženýrům z Fuji Heavy Industries... Něco o tom vím mj. i proto, že jsem taky dvě subárka zrušil, z toho jedno úplně nimlich stejně jako Ty (držím pěsti, abys to neměla ránu stromem až na rozvody, jako já, imho na tom ta opravitelnost, ergo ekonomická rentabilita opravy bude stát). A taky cajk. Každopádně když už se to stane, nejdůležitější je, aby byly škody na zdraví, nedejbože životě, pokudmožno nulové :) Ale ideálka - smůlu máš vybranou na celej zbytek roku, hurá se na Silvestra ožrat a na pomačkané plechy zapomenout! :D
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Dával jste někdo na Forestera SH tažný? nevím,jak se v tý nabídce ruznejch typů zorientovat
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    J3RRYNA: jj, to bylo prvni co vsichni komentovali primo na miste...zlatej forester...v napr. fabii bych bez ujmy zrejme nevyvazla..
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    FILOMENA: Stane se. Forester je celkem bezpečné auto... Tak držím pěsti, ať se to podaří dát v pohodě do kupy! :)
    WIROZA
    WIROZA --- ---
    FILOMENA: To nasere, ale jak pise HONZAF, hlavne ze bez zraneni.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    CROSS: No byla to sila dostat ten prach z tech rafku :)) Obuti na sotolinu dost naprd, to mas naprostou pravdu :) Ja to s tema 18kama koupil, a vetsinu casu po silnicich kolem Aucklandu je to vpohode... ale vubec by mi nevadilo mit tam mensi..
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    FILOMENA: to teda vubec nevypada ze by to mohlo jit dat dokupy ... :) tak hlavne ze se nikomu nic nestalo .. :)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    FILOMENA: najela jsem na krajnici, kde se mi kouslo kolo a ja se to snazila srovnat do silnice, to me strhlo, tak jsem reagovala volantem na opacnou stranu a to uz jsem pretocila....cca 60-70 km/hod. krom rany od airbagu a whiplash syndromu na krcni pateri jsem bez sramu. motor toci, pumpa spina. mechanik rikal, ze to da do kupy :)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    tak ja vcera takhle...



    WIROZA
    WIROZA --- ---
    Kdo by se zitra nudil tak v Brně je Subaru sraz ve 14h v garážích Tesca v Krpoli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam