KODEXX: ono to až tak hrozný prý není. Auto bylo jinak pravidelně servisovaný u Bíma a říkal, že když to nechal naceňovat, tak říkal že v nejhorším případě je oprava tak za 5000,- - což ještě není tak hrozné. Jinak o tom ví už od doby co to mělo 180.000km (prakticky od doby co to pořídil) a za tu dobu se to nijak nezhoršilo. Takže to zatím ještě nechám, dořeším si klimačky, geometrie, kosti a další věci. Od srpna budu mít garáž, tak napřed uvidím, jestli to auto do garáže vůbec nacpu a pak budu řešit jak moc mě tam ten flek bude štvát a kdyžtak to nechám udělat :-D
BLULAJTA: Jako žere a nežere :-) Zatím jsem to tankoval jenom 2x, jednou když jsem to koupil, takže mám jenom jeden údaj o spotřebě a vyšlo to 10,01. Najeto asi 400km, z toho tak 250 byly dálnice (většinu cesty sice 120 na tempomat, ale hned po koupi na cestě do Prahy mě na dálnici vysíral nějakej Praktik, tak jsem to taky trochu rozjel :) ) Zbytek kousek město a pak okrsky, kde díky tomu že to bylo nový a chtěl jsem to zkoušet, tak jsem tomu taky často šlápnul na krk :-) Takže když vemu že jsem to bral s tím, že pod 10 to nejezdí a v TP to má 10,5, tak 10,01 při většině nájezdu rychle po dálnici nebo svižně okresky mi přišlo ještě dobrý. Jako jo, žena má ještě chrochtací Octavii a do tý když sednu a hodně to šetřím, tak jede pod 5. Ale taky to úplně jinak jezdí :-D Když jsem do ní po testovací jízdě s tímhle sednul zpátky, tak jsem se furt musel dívat, kde je ten traktor co mě chce předjet a ještě mi přišlo, že mi někdo odmontoval plynovej pedál :-)