• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    CROSS
    CROSS --- ---
    ten odkaz se nějak rozbil, bude to hádám tenhle
    Beat-Sonic AVC9 Video RCA Input Cable Harness
    http://www.beatsonicusa.com/beat-sonic-avc9-video-rca-input-cable-harness.html
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    SMOKY: můj příspěvek z dřívějška
    pánové potvrzuji funkčnost tohoto káblíku v Outback 2008 2.0 D, radio GX204-LE

    http://www.beatsonicusa.com/...s-harnesses/subaru/beat-sonic-avc9-video-rca-input-cable-harness.html

    AUX funguje bez problémů - náklady asi 50 dolarů.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    KOZEL: Jj, volal sem tam, rikali mi to same
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SMOKY: v AWD.cz dřív Gromy prodávali a montovali a už toho nechali, říkali mi, že to bylo děsně nespolehlivý, spousta problémů a prostě se neosvědčilo. Nicméně to neznmená, že zrovna tobě to nebude fungovat OK.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SPM: Jo, ten blog sem cetl. Jenom ten panel vyjde na 250usd. Zatim jako nejelegantnejsi reseni se zda ta krabicka od GROM za 130usd.
    SPM
    SPM --- ---
    SMOKY: o rádiu je někde rozepsaný český blog; vesměs tam rozepisoval i tyhle různé krabičky a zkušenosti s nima. Hlavní problém (kterého sis asi všiml) je, že to originální rádio AUX vstup nemá, takže se to musí celý demontovat, odpojuje se z toho CD mechanika a připojuje se to na ní a podobné opičárny. Tuším že blog končil tím, že se mu i povedlo to rádio celé vyměnit - sehnal ovládání klimatizace bez rádia jen s rámečkem a pak tam šlo namontovat standardní 1/2 DIN rádio. Ale problémy tam byly taky, jednak mám pocit že ten rámeček stál raketu a jednak byl ještě jenom pro auta s pravostranným řízením, takže trochu jinej sklon do boku a podobně...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Tak sem nakonec vzal tohle SMOKY lego, stav paradni, puvodni majitel v Nemecku do nej podle faktur nacpal asi 3000€ za posledni tri roky (vymenej diff, spojka, apod.). Rozvody jsou delany, overeno v subaru servise. Akorat trosku zacinaji hnit lemy zadnich dveri. Jeste jsem si cestou domu vsiml, ze spatne ladi radio, asi bude nejaky problem ve vedeni anteny nebo v antennim zesilovaci.

    Neresil jste nekdo pripojeni AUX nebo nejakeho BT adapteru pro lego ? Co jsem zatim googlil, tak reseni je bud FM transmitter (to se mi moc nelibi), nebo poridit tuto krabicku http://gromaudio.com/store/bt3_adapters/subaru_05-09_aux-in_mp3_bluetooth_ipod_iphone_adapter.html . Radio mam GX-201LH , takze by to snad melo nejak fungovat.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    AXTHEB: Souhlasim ze toto je asi hlavni opodstatneni. Nicmene bavil jsem se s mistnimy fandy, a hodne lidi se shoduje ze ty EJ20 jsou bytelnejsi, zkratka proto ze jsou mensi dzusny ve stejne velkym bloku. A vykon je srovnatelnej.

    Uprimne receno, mym snem by byla 3.0R preplnovana, ale to jsou bohuzel uplne jiny penize :)
    Asi neco takoveho, ale 4gen: https://www.youtube.com/watch?v=sH_VUcCWmAM&index=11&list=PLp0KnUFYB--jDPJ-km5lSpvJvEJtCIdgl
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LEHUOK: Tam může hrát roli nějaká daňová optimalizace, případně marketing (když vedle sebe postavíš dvě stejný auta srovnatelných parametrů, evropan si vybere dvoulitr, američan dvaapůli)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    SMOKY: Osobne bych tihnul k 2.0. Je to defakto identicky blok, a ty EJ20 motory byly po trilitrech jedny z nejspolehlivejsich. Myslim si ze je i dost dobry duvod k tomu proc ty preplnovane agregaty delali s 2.5 na USDM a 2.0 pro JDM :))
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    SMOKY: IMHO je nejlepší 3.0R... :-)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jeste koukam na tyhle dve:
    Subaru Legacy 2.0 i, ČR,2.maj, Serv.kniha - Sauto.cz
    http://www.sauto.cz/osobni/detail/subaru/legacy/16638805?goFrom=list
    Subaru Legacy 2.5, Xenony, Klima, Tempomat - Sauto.cz
    http://www.sauto.cz/osobni/detail/subaru/legacy/16783127?goFrom=list

    Sou to teda Acka no ...
    Je lepsi ten novejsi 2litr nebo starsi 2.5 ? Vykonove jsou na tom stejne
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SPM: Ja sem na kuzi zvyklej :)
    SPM
    SPM --- ---
    SMOKY: A s kůží podle mě taky není o co stát :-) Mám první auto v kůži (outback), rozbitou klimačku a takhle zpocenou prdel jsem ještě nikdy neměl :-))
    LIGI
    LIGI --- ---
    SMOKY: pokud tam neni nic zasadniho, sel bych do toho. pekna cena.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Shanim nejake lego nebo otb, co myslite treba o tomto na prvni pohled ? Trochu mne stve, ze nema sibr a neni v kuzi http://auto.bazos.cz/inzerat/61550920/Subaru-Legacy-25i-121kw-Kombi-extra-zachovale.php
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Tak moje lego gt je uz konecne v cajku. Nejdriv repasovany torque converter s praci, rozebranim a smontovanim prevodovky (1900nzd). Pri jizde domu mne malem omyli pac ac to bylo mnohem lepsi, stale pri mirnem zrychlovani do kopce kolem 1500-2000otacek vibrace.. Nakonec se ukazalo ze na tom mely podil i vnitrni kinetaky (dalsich 300nzd). Takze jsem v tom celkove v prepoctu asi za 35k, ale snad je ted na chvili zas pokoj.

    Byl jsem to ted projet na mokru (Zelandska zima opet v plnem proudu), a je to zas bajo :)
    Pridavam jedno letni foto na pocest..

    HONZAF
    HONZAF --- ---
    PIPLA: jo . todle video je bozi .. to me v podstate privedlo k subaru a do awd .. :-> jo o melku vim .. ale moc narychlo a moc brzo ... :( hmm nejak nestiham ...
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    HONZAF: nevím, jestli ještě letos pojedou do Kopřivnice, ale supr kropený okruh na driftování je v rakouském Melku, kam se jede teď 10. - 11. 6. když bys měl zájem.
    Drifting with Impreza STI in Melk 2013
    http://www.youtube.com/watch?v=G05t53xgorE
    NILOR
    NILOR --- ---
    Někdo na nejaký typ gumová vana forester 2010 ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam